reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witam,
U nas zaczal sie szał zakupowy [emoji12]. Skoro znamy juz płeć i wiadomo, ze pomyłki nie bedzie to wszelkie hamulce puściły ;) .
Zamówiliśmy juz wózek i torbę do niego. Dzis szalałam w sklepie z ubrankami, bo po synie juz nic nie mamy, zostały mi tylko ubranka po córce, ale okazuje sie, ze sie nie przydadzą.
Juz zapomniałam jaka radosc sprawia kupowanie tych wszystkich malutkich i mięciutkich rzeczy :) .
Teraz obiecuje sobie przystopować, bo wiem, ze kolezanki po raz trzeci planują dla mnie "baby shower" i jak tak dalej pojdzie w koncu nie zostanie im nic do sprezentowania [emoji12] ;) .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
E-O pochwal się wózkiem.Ja tylko narazie mam ciuszki dla maluszka.Tak takie zakupy bardzo cieszą.Ja nie mam nic do maluszka.Więc duże zakupy przed nami.Już po urlopie w Polsce zacznie się szaleństwo.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Taki:
92c98329e2472d1a9b9c098825e9387c.jpg

3108f2540392917b6edde6412f822810.jpg

A torbę do niego taka:
486160f786685e5db8276a3816e1eacd.jpg

Torba doszła wczoraj, a wózek ma byc dostarczony w srode :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez powoli zaczynam brać sie za zakupy, na razie ubrankowe :) Juz zapomniałam jakie to przyjemne:)
Nad wózkiem nadal się zastanawiamy ale "chodzi mi po głowie" taki bardziej tradycyjny, bez skrętnych kol.
Tez wrócił mi apetyt. Co prawda nadal mam 5 -6 kg mniej niż przed zajściem w ciąży ale juz kilka kg przybralam i to w ostatnim (krótkim ) czasie. Lekarz chyba nie będzie zadowolony.
Od dzisiaj jestem na zwolnieniu, rozchorowałam sie, krowie czy nie przesądziła z lodami ;)
Miłego, slonecznego dnia :)

Zazdroszcze wam [emoji31] tez juz bym chciala wiedziec co mam, bo nic nie moge kupic jedynie wozek juz wybralam ale kupie dopiero w maju
1490605915-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Vercia a czemu nie możesz jeszcze kupić?
Acha, zapomniałam dodać bo niedawno wyzalam się tutaj ze martwi mnie brak ruchów. Jestem w 21 tygodniu i zaczynam czuc cos więcej :-)
Wieczorami kiedy leże na wznak, czuje takie przesuwania w brzuchu, czasem lekki kopmniaczek
Mam nadzieje ze synek zaczyna się rozkrecac :-)

Vercia a czemu nie możesz jeszcze kupić?
Acha, zapomniałam dodać bo niedawno wyzalam się tutaj ze martwi mnie brak ruchów. Jestem w 21 tygodniu i zaczynam czuc cos więcej :-)
Wieczorami kiedy leże na wznak, czuje takie przesuwania w brzuchu, czasem lekki kopmniaczek
Mam nadzieje ze synek zaczyna się rozkrecac :-)
No bo jest niby jakis przesad, ze wozka i lozeczka nie kupuje se z takim wyprzedzeniem. A tesciowa funduje nam wozek i tez gada, ze jeszcze czas to co bede naciskac [emoji14] a wozek poczeka. Ale 2 miesiace wczesniej to juz mus, nie chce potem na ostatnia chwile kupowac, jeszcze noz widelec niech sie dziecku troche na swiat pospieszy [emoji12]
Ja 19 tydzien i dalej nic nie czuje [emoji30]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja jakoś w maju pewnie wózek juź zamówię.Narazie tak by tylko stał i się kurzył.
E-O super bryka.
Aneczqa zdrowiej.Malutko przybrałaś.Ja już 4 kg na plusie a w 1 trymestrze ok.3 kg schudłam.
Vercia śliczny kolorek wózka.

reklama
Vercia ach to tylko przesąd.
U mnie też 21 tc a dzidzia już porządnie kopie ale to moja 3 ciąża.
Aneczqa i doczekałaś się ruchów dziecka.

Do góry