reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Luska1979, nie bardzo chce isc na zwolnienie, ale jesli nie bede dawala rady to trudno, bede zmuszona. Na razie wiem, ze pracuje do konca czerwca i mam nadzieje wytrwać przy tym planie, ale okaze sie w najbliższym czasie czy zycie nie zweryfikuje planow.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Jasne, bardzo bym prosila o opinie [emoji6] bo widze, ze to jakas nowa firma i na internecie wgl nie ma o nim opini [emoji53]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie, firma nie ma jeszcze roku i opinii niewiele... myśleliśmy o tym, ale chyba się zdecydujemy. Odezwę się po kupieniu [emoji4]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Ja tez bym chciała wytrwać w pracy do końca czerwca bo nie chce żeby na koniec roku szkolnego ktoś inny "przejał" moją klase, szkoda mi moich uczniów.
Najgorsze są te ciągle infekcje, bo to male dzieciaki i wiadomo, trzeba przytulic, za rękę złapać... A w szkole ciągle cos, jak nie jelitowka to co innego. Jelitowke juz zlapalam przed świętami Bożego Narodzenia, teraz jestem na zwolnieniu bo mam zapalenie gardła i krtani. No i ciężko mi sobie wyobrazić jak będę prowadziła gimnastykę np z tym wielkim brzuchem :-D

AniaCK, ja nie miałam pobieranej krwi przed samym polowkowym, ale jakies dwa tygodnie temu, na zwykłej wizycie położniczej juz tak. Hormony i morfologia.
Dziewczyny a czy macie skurcze łydek? Czasami udaje mi sie w nocy zapobiec jak w miare szybko naciągane nogę palcami w kierunku twarzy, ale nie zawsze uda mi sie w porę obudzić i wtedy pare sekund boli jak diabli..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Luśka pracujesz w szpitalu?
Zahartowalas organizm przez lata pracy czy nadal chorujesz?
Ja w pierwszym roku pracy w szkole miałam raz na miesiącu ropna angina, zapalenie uszu, gorączkę
Teraz juz rzadziej ale niestety migdały wygladaja jak po wojnie :p
AniaCk jak poszło badanie?
Aveline, ja jestem drugi raz bo jakoś do tej pory sie trzymam. Przed Bożym Narodzniem miałam trzy dni zwolnienia na jelitowe która w połączeniu z wymiotami ciazowymi była niezłą atrakcja ;-)
E-O, nie mam skurczu, jedyna moja dolegliwością teraz jest zadyszka i zgaga :-)

Do góry