reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witam,
U nas zaczal sie szał zakupowy [emoji12]. Skoro znamy juz płeć i wiadomo, ze pomyłki nie bedzie to wszelkie hamulce puściły ;) .
Zamówiliśmy juz wózek i torbę do niego. Dzis szalałam w sklepie z ubrankami, bo po synie juz nic nie mamy, zostały mi tylko ubranka po córce, ale okazuje sie, ze sie nie przydadzą.
Juz zapomniałam jaka radosc sprawia kupowanie tych wszystkich malutkich i mięciutkich rzeczy :) .
Teraz obiecuje sobie przystopować, bo wiem, ze kolezanki po raz trzeci planują dla mnie "baby shower" i jak tak dalej pojdzie w koncu nie zostanie im nic do sprezentowania [emoji12] ;) .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
E-O pochwal się wózkiem.Ja tylko narazie mam ciuszki dla maluszka.Tak takie zakupy bardzo cieszą.Ja nie mam nic do maluszka.Więc duże zakupy przed nami.Już po urlopie w Polsce zacznie się szaleństwo.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Taki:
92c98329e2472d1a9b9c098825e9387c.jpg

3108f2540392917b6edde6412f822810.jpg

A torbę do niego taka:
486160f786685e5db8276a3816e1eacd.jpg

Torba doszła wczoraj, a wózek ma byc dostarczony w srode :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez powoli zaczynam brać sie za zakupy, na razie ubrankowe :) Juz zapomniałam jakie to przyjemne:)
Nad wózkiem nadal się zastanawiamy ale "chodzi mi po głowie" taki bardziej tradycyjny, bez skrętnych kol.
Tez wrócił mi apetyt. Co prawda nadal mam 5 -6 kg mniej niż przed zajściem w ciąży ale juz kilka kg przybralam i to w ostatnim (krótkim ) czasie. Lekarz chyba nie będzie zadowolony.
Od dzisiaj jestem na zwolnieniu, rozchorowałam sie, krowie czy nie przesądziła z lodami ;)
Miłego, slonecznego dnia :)

Zazdroszcze wam [emoji31] tez juz bym chciala wiedziec co mam, bo nic nie moge kupic jedynie wozek juz wybralam ale kupie dopiero w maju
1490605915-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Vercia a czemu nie możesz jeszcze kupić?
Acha, zapomniałam dodać bo niedawno wyzalam się tutaj ze martwi mnie brak ruchów. Jestem w 21 tygodniu i zaczynam czuc cos więcej :-)
Wieczorami kiedy leże na wznak, czuje takie przesuwania w brzuchu, czasem lekki kopmniaczek
Mam nadzieje ze synek zaczyna się rozkrecac :-)

Vercia a czemu nie możesz jeszcze kupić?
Acha, zapomniałam dodać bo niedawno wyzalam się tutaj ze martwi mnie brak ruchów. Jestem w 21 tygodniu i zaczynam czuc cos więcej :-)
Wieczorami kiedy leże na wznak, czuje takie przesuwania w brzuchu, czasem lekki kopmniaczek
Mam nadzieje ze synek zaczyna się rozkrecac :-)
No bo jest niby jakis przesad, ze wozka i lozeczka nie kupuje se z takim wyprzedzeniem. A tesciowa funduje nam wozek i tez gada, ze jeszcze czas to co bede naciskac [emoji14] a wozek poczeka. Ale 2 miesiace wczesniej to juz mus, nie chce potem na ostatnia chwile kupowac, jeszcze noz widelec niech sie dziecku troche na swiat pospieszy [emoji12]
Ja 19 tydzien i dalej nic nie czuje [emoji30]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja jakoś w maju pewnie wózek juź zamówię.Narazie tak by tylko stał i się kurzył.
E-O super bryka.
Aneczqa zdrowiej.Malutko przybrałaś.Ja już 4 kg na plusie a w 1 trymestrze ok.3 kg schudłam.
Vercia śliczny kolorek wózka.

reklama
Vercia ach to tylko przesąd.
U mnie też 21 tc a dzidzia już porządnie kopie ale to moja 3 ciąża.
Aneczqa i doczekałaś się ruchów dziecka.

Do góry