reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Boże nie jestem jedyną której tatar i paprykarz nie rusza... Kanapki z McDonalds też nie lubię, zagladam tam tylko na lody i ciastko jabłkowe hehehe.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
No i ja mam to szczescie ze Domi duza. I nie bede musiala skupiac uwagi na wszystkim dookola. Ona i pomoze i sama sie ogarnie. Do tego dziadki na emeryturce. Teraz mam w zyciu blogi spokoj. Widze inne aspekty i zalety zostania mama troche pozniej. Jak sobie powspominam jak to bylo 10 lat temu to teraz sie moge tylko pousmiechac. Raz u moich rodzicow. Rok u tesciow. Ja wszystko chcialam sama. Jak mi cos nie wychodzilo to irytacja. A teraz luzik. Wtedy czytalam te wszystkie poradniki. Karmienie nie szlo to strasznie przezywalam. Teraz jak sie nie uda to butla. Juz nic nie czytam w temacie dzieci. Damy sobie rade.

Nie irytuję się :blink: Tylko sama przed sobą zaczęłam się zastanawiać, może to ja mam coś w głowie nie tak, że inaczej do tego podchodzę...
Ale tak jak już wcześniej napisałam - najważniejsze, żeby obydwojgu pasowało rozwiązanie, jakiekolwiek wybiorą. Żeby nie było to narzucone przez którąś stronę.

Boz3 jie jestem kedyna ktorej tatar i paprykarz nie rusza... Kanapki z McDonalds też nie lubię, zagladam tam tylko na lody i ciastko jabłkowe hehehe.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Lodyyy! Cały wielki pucharek z owocami i orzechami! Pychaaaa! :)

f2w3rjjgax9hy8m9.png

Ja nie eksmituję. My po prostu wiemy, że tak jest lepiej i logiczniej. A jak pobudek jest mniej, to mąż wraca kiedy chce.
Źle to ujęłam,On sam wybywa oczywiście tak jak piszesz jeśli ma tylko ochotę z nami przebywać to nie widzę w tym najmniejszego problemu ☺

Tez nie jadam tatara paprykarza. Ryb nie jem. Mleka nie pije. Flakow i czarniny tez nie rusze. Watrobki tez nie. Malo co lubie. Za dzieciaka w domu bylo fozne jedzenie. Ale smaki jednak kazdy ma swoje. Moja Domi tez dosc wybredna. A jak byla malutka u babci wszystko jadla. Pozniej jej sie odwidzialo

reklama
Do góry