reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
O rany ja to bym mogla codziennie jesc flaczki i zagryzac watrobka haha :D

Ja mam.dwa calkiem rozne doswiadczenia z chlopakami.. Krzys cycoholik wyladowal szybko w naszym lozku i zostal do dzisiaj, Jasia cycoholika ze wzgledu na brak miejsca w naszym lozku karmilam u niego pokoju, gdzie od samego poczatku spal sam.. I tak z jednej strony wkurza mnir spanie ciagle w 3, a z drugiej to taki fajny czas, ze zaluje ze Jasku od poczatku u siebie spi, nigdy nie dostalam od niego z łokcia w nocy i takir tam [emoji14] ciekawe ktora opcja teraz wygra, moze cos po srodku.. Moze jestem totalnie walnieta ale lubie to nasze wspolne spanie. A relacja z mezem na tym wcalr nie traci [emoji14]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W uk u mnie to na drodze 2 samochody sie nie miną... i dosyc czesto tam jezdza.. plus pelno gorek i zakrętów... wiec jest niebezpiecznie... nie warte ryzyka... a 200 metrow w kolko zbrzydnie chodzic :( do ogrodka kiepskie mam dosjscie... waskie.. i to ogrodek w "buszu" bo pelno drzew i slonca nie ma... zreszta jak u nas cieplo sie zrobilo to leo zaczynal byc mobilny i siedziec szybko sie denerwowal...

Dziewczyny od paru dni wieczorem bola mnie plecy jakis czas (z pol godz)... tak jakby w krzyżu, troszke wyzej... i chyba brzuch sie napina... to chyba nie dobrze...? Mial ktos tak??

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już że dwa tygodnie narzekam na plecy

ooo @Wiiktoriiaaa przypomniałaś mi, o wystawieniu sukni, kompletnie o tym zapomniałam, a niedługo niestety nie będę miała dla niej miejsca :p ale za nim to muszę jeszcze zobaczyć jaki jest jej stan :)
wystawiałaś ją na olx czy jakiś specjalny portal ?

U mnie to samo- 23 miesiące i ja nie wiem jak na spacer wyjdę z dwójką ???
Kombinuje dlatego chustowanie. I myślę zeby dokupic do spacerówki ta taka ala rolkę/podest, że starszy stoi na tym a maluszek jedzie normalnie w wózku.
Chociaż chustowanie jak widuję tutaj w At na codzień przy dwójce to opcja raj.

Zrobiliście mi smaka na lody i aż musiałam zamrazarke przeszukać w poszukiwaniu lodów;-)

p19udqk3ohjsffpu.png

A co do warzyw to ja tylko selera nie lubię. A owoce chyba wszystkie uwielbiam oprócz grejfruta ;-) a flaczki bardzo lubię, tak jak i golonka i inne mieska;-)

p19udqk3ohjsffpu.png

ooo @Wiiktoriiaaa przypomniałaś mi, o wystawieniu sukni, kompletnie o tym zapomniałam, a niedługo niestety nie będę miała dla niej miejsca :p ale za nim to muszę jeszcze zobaczyć jaki jest jej stan :)
wystawiałaś ją na olx czy jakiś specjalny portal ?
Na olx :-) byla na allegro i jakiś jeszcze platnych, na fb ale na olx ciagle wisi i może w koncu

reklama
Do góry