Witam się niedzielnie ☺
Myycha nie jesteś sama w nadrabianiu dziewczyn
przyzwyczaiłam się do 5-10 stron w plecy
Dzag82 widzę,że aktywnie spędzacie czas
podziwiam wyprawy z takimi maluchami
Mi apetytu nie ruszył paprykarz ani tatar,na moje szczęście nie lubię takich rzeczy
Ale pączkami to już nie jedna zrobiła mi apetyt,a potem pierworodny latał matce za nim pół miasta
W poprzedniej ciąży kupiłam wózek Babby Design i powiem szczerze kosztował około tysiąca,ale był solidny. Gondolka trochę mała,ale za to spacerówka pierwsza klasa
łatwy w obsłudze i do czyszczenia,skrętne koła, no i podstawa leciutki jak piórko.Sprzedałam go bezproblemowo i służy do dziś ☺
Ja nie wyobrażam sobie życia bez wózka,dlatego jak kupuję to taki odpowiedni i na spacery i większe zakupy
Nina90 głowa do góry ja też kupiłam dwa lata temu w zeszłym roku mało jeździłam a w tym na jesieni jeszcze pośmigam i będę gubić kalorie a mąż w tym czasie wykaże się w roli tatusia
Kotomiś ja w W-wie przy ul. Marywilskiej 44 w przychodni pracowałam (w 2003 roku) byłam rejestratorką medyczną. W sumie w tym zawodzie pracowałam kupę lat
A stadion 10-lecia boziu byłam stałym bywalcem ach wzięło mnie na wspominki
Klusek, ja akurat nie mam problemu z tym,że mąż nie pomoże przy dziecku bo opiekuje się znakomicie, ale jakby nie było on musi wstać do pracy a moja praca to być przy maleństwie. Ja osobiście uważam,że to każdego sprawa gdzie, co i jak się po zmienia porodzie ja jednak na okres około pół roku zawsze eksmituje męża
ale On na szczęście wie , że to dla jego dobra