reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hahaha.. A więc nie tylko ja wybrzydzam. Ale też was zaskocze. Nie cierpię jabłek i... truskawek. Z warzyw nie jem brukselki. Tak to wszystko inne na potęgę.

reklama
U mnie nie przechodza warzywa i salatki. Jest tylko kilka ktore hadam chociaz i tak robie postepy bo probuje tez i takuch ktorych nie chicialam tknac. I tak z tejkategori jem wiecej niz dwa lata temu :) ahhh loooooody taaak ale tylko sorbety i to najlepiej takie kwasne: cytyna, limonka czarna pozeczka no i malina pyyychota :)

A ja czekam na szparagi mmmmm, najlepiejnz grilla i maczane w rozpuszczonym na grillu camambert :):) juz kiedys widziałam w lidlu jakieś z "Afryki" ale nie odważyłam sie kupić :) ale marzą mi sie

A tak to raczej nie warzywna tez jestem, lubię fasolkę i kalafiora z masełkiem i bulkta tarta , do obiadu buraczki na ciepło i słodkawo, No i leczo i to co w leczu :):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Śledzie przed ciąża tak teraz mega wstręt. Ale nikt nie zmusi mnie w życiu do flaków, ozorkow, nóżek, kurzuch łapek, serduszek i innych takich... Nawet wątróbki nie dotknę...
Ajć to mi przypomniałaś straszne rzeczy w full wypasie wątróbkę drobiową zjem od czasu do czasu,ale bez większych zachwytów ;)

U mnie nie przechodza warzywa i salatki. Jest tylko kilka ktore hadam chociaz i tak robie postepy bo probuje tez i takuch ktorych nie chicialam tknac. I tak z tejkategori jem wiecej niz dwa lata temu :) ahhh loooooody taaak ale tylko sorbety i to najlepiej takie kwasne: cytyna, limonka czarna pozeczka no i malina pyyychota :)

Ooo yeaaaah sorbety, wczoraj porzeczka i mango wciągnęłam z grycjana w sklepie i chce jeszcze !:):)

A ja czekam na szparagi mmmmm, najlepiejnz grilla i maczane w rozpuszczonym na grillu camambert :):) juz kiedys widziałam w lidlu jakieś z "Afryki" ale nie odważyłam sie kupić :) ale marzą mi sie

A tak to raczej nie warzywna tez jestem, lubię fasolkę i kalafiora z masełkiem i bulkta tarta , do obiadu buraczki na ciepło i słodkawo, No i leczo i to co w leczu :):)

A ja uwielbiam warzywa zjem wszystkie w każdej postaci no nie mówię, że wszystkimi się zachwycam.Brukselka może być a nie musi,ale najbardziej uwielbiam zielone szparagi,fasolkę szparagową i kalafiora jadłabym codziennie i mi się nie przejedzą nigdy :-) :)
A jeśli chodzi o owoce to nie lubię mango i to tyle :rofl:

Witam sie niedzielnie

Dziewczyny, mój m przeniósł sie do innego pokoju jak byłam wysoko w ciąży. Mamy wąskie łóżko i nie chciał mnie za bardzo szturchac.Po porodzie już tak zostało, bo jest kierowcą i musi być przytomny, ale nigdy nie miał problemu żeby wstac w nocy i butle młodej przygotowac. Teraz nadal spie z młodą, ale to nie oziebiło naszych "relacji" skoro znów jestem w ciąży :-D:-D:oo: Na dniach planujemy kupić szersze łóżko i wtedy będziemy sie organizowac jakoś inaczej :errr:

Ja też żadnych podrobów.. Bleeee

reklama
@Nina90 Sorbety TAK! :D Wszystkie, zawsze ;P
Ja uwielbiam owoce i warzywa.. Uwielbiam sezon od nowalijek i pierwszych naszych warzyw do późnych jesiennych zbiorów. Pycha! Z owoców uwielbiam wszystkie ;P Ale jestem dożywotnią fanką czerwonej pożyczki.. Najlepiej prosto z krzaczka [emoji14]
Ale z dziwactw do od noworodka nie spożywamy mleka. I co za tym idzie: jogurtów pitnych, śmietan w każdej postaci (chyba że w surówce takie doprawione), domowych twarogów, maseł takich wiecie, robionych na wsi..

f2w3rjjgax9hy8m9.png

Do góry