Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty to ja kończę 15 tc i zaczynam 16 w piątek, termin mam na 27,29 lipca, to nie rozumiem, że Ty już skończyłaś 15 i dziś jest 16,0tc?Z usg i z om wychodzi mi taki sam więc na 1.08
Ja wstępnie poznałam w 13,6 tcWitajcie nie odzywalam sie bo maz i dzieci byly chore dopiero dzis poszli do przedszkola wszystkiego nie nadrobie ale gratuluje udanych wizyt i juz plec znacie super!! ja mam 14 usg genetyczne to bedzie 14 tydzien ciekawe czy poznam plec?? Marzy mi sie dziewuszka zobaczymy zeby bylo zdrowe powodzenia dzis na wizycie o 18
Coś przeskrobał... Hehe.
Mamy rodzic w podobnym terminie, w tym samym szpitalu, więc możemy się wymienić [emoji23]Natalkuś, to może się zamienimy jak będzie u Ciebie dziewczynka