reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Mamaa03 to jeszcze bedzie tak, ze urodxisz wczesniej niz ja :p

@Mahoniowa ja tez lubie tego typu filmy, juz obejrzalam chyba wszystkie mozliwe, dostepne w necie :p

@Magena_85 &&&&&&& :-)

Mnie dzieki Bogu w tej ciazy bol glowy omija, ale z Nel to myslalam, ze oszaleje tak czesto mnie na poczatku ciazy bolala :szok:

@luska1979 no cos Ty jakie slabe plemniki , wlasnie te "zenskie" zyja dlugo, wiec ma dlugodystansowe :-D , a zreszta zobacz jaka to sztuka w dziurce, dziurke zrobic hihi

No to obale Wasz mit z tym , ze na dziolszke trzeba dlugo sie starac, bo u mnie dwie ost panny byly nie planowane (nie staralismy sie o dzidzi) i jakos tak wyszlo, ze pyk i sa moje cuda :-D

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzag82 przytulam Cię wirtualnie.Ale pamiętaj że ważne że jest zdrowe.To najważniejsze.Niestety nie zawsze mamy to o czym marzymy.
Patysia152 dziwne to u Ciebie bo u mnie to wszystko z takim wyprzedzeniem.Już od kilku tygodni mam ustalony termin na usg połówkowe.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

MoniMo gratuluję zdrowego chłopca.
Ja jestem w 14 tc,termin na 9.08.
Taka jestem ciekawa która z nas pierwsza się rozpakuje.
Beata1313 u mnie dziś na obiad surówka z kiszonej kapusty.Uwielbiam kwaśne w tej ciąży.

Magena_85 trzymam kciuki.
Anntryb ja też od zawsze łykam ibuprofen na bòl.Ale w ciąży trzeba się polubić z paracetamolem niestety.
Beata1313 to obaliłaś teorię.A tak naprawdę to myślę że u nas po prostu pomogło odpuszczenie.Jednak głowa też ma tu dużo do powiedzenia.Dopóki brałam tą ewentualność pod uwagę że chcemy mieć 3 dziecko nic przez 4 lata się nie stało a teraz nagle się wydarzyło bo całkowicie przestałam o tym myśleć że mogę być w ciąży.
No nadrobiłam Was w końcu.

hello kochane :laugh2:
wróciłam z pracy, było całkiem ok, dzieciaki chcą współpracować, o tyle dobrze. Jeszcze zaliczyliśmy jedno party urodzinowe. Na szczęście mam werwę, żeby to wszystko robić.
Pogoda smętna, szaro, buro i okazało się, że małż ma na popołudniu, więc do 23 siedzę sama :no2:

Nażarłam się znowu sushi (kilka kawałków) choć tak ogólnie wcale jakoś specjalnie nie miałam na nie ochoty.
Ja jestem pierwsza płaczka od zawsze - np. życzenia na Wigilię zaczynamy składać, a ja wyję haha :tak:

Po wczorajszym Harmony mam dalej bolącego sińca :hmm: marzę o pozytywnym wyniku. A wizytę u mojej gin mam dopiero 28.02 - może coś szepnie na temat płci i w końcu poda mi to crl, bo oszaleję :wściekła/y:

Trzymam kciuki za wizyty!!! :happy:

Luska w tej ciazy to polozna zamulila z booking appointment... i dopiero mialam 11t3d...ale po tym prenatalnym dadza mi na polowkowe juz termin :)

Hej Kobitki GRATATULUJE udanych wizyt... ja dzis prenatalne na 18... trzymajcie kciuki ;)
Witajcie nie odzywalam sie bo maz i dzieci byly chore dopiero dzis poszli do przedszkola wszystkiego nie nadrobie ale gratuluje udanych wizyt :):) i juz plec znacie super!! :) ja mam 14 usg genetyczne to bedzie 14 tydzien ciekawe czy poznam plec?? Marzy mi sie dziewuszka zobaczymy zeby bylo zdrowe:):) powodzenia dzis na wizycie o 18 :)

Gratuluję udanych wizyt[emoji4]

Ja jeszcze ciągle liczę na drugiego chłopca[emoji39]. Dziewczynkę oczywiście też będę kochać, no ale tak sobie unyśliłam, że chcę mieć dwóch synków[emoji4]
Czekam na kolejna wizytę 3 marca i wtedy zobaczymy jak tam sytuacja.

Powodzenia na dzisiejszych [emoji6]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A z tymi tygodniami to zależy jak kto liczy. Ja jestem w 12tc+1 czyli zaczęty 13, termin na 21 sierpnia. Jedni twierdzą, że jestem w 12, a inni, że w 13tc i bądź tu mądry [emoji16]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry