reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ouki, ja po wizycie u genetyka. Maluszek tak jak zdrowy był, tak i jest teraz ;) Ale płeć ciągle jest zagadką.. Lekarz powiedział, że łożysko mam z przodu i będzie ciężko zobaczyć płeć. Oj oby jednak się udało! [emoji14]
Maleństwo jednak nie jest starsze. Kurcze to zależy, jak kto mierzy.. Choć ten doktor zawsze idealnie tak samo podaje. Szkolił się gdzieś w USA i jest w tym specem, więc jemu będę wierzyć ;P Mamy więc długość 6,18 i 12 tyg+4dni ;)
Trochę więcej opiszę w wizytach.

f2w3rjjga2xukn5b.png

reklama
Patysia152 no nie da się ukryć.Ja po drodze ma jeszcze kilka konsultacji.Tak że grafik rozpisany do kwietnia.
Wiktoriaa ja polskie książki kupuje w księgarni internetowej rewolucja jakby Twoja mama chciała skorzystać.Ceny mają niskie i książki masz w ciągu 5 dni roboczych.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ty to ja kończę 15 tc i zaczynam 16 w piątek, termin mam na 27,29 lipca, to nie rozumiem, że Ty już skończyłaś 15 i dziś jest 16,0tc? :)
Aplikacja mi tak liczy i jedna i druga która mam ściągnięte na telefon. Pokazuje że jestem w 16 tygodniu i do porodu mam 175 dni

Dziewczyny powiedzcie proszę bo sama nie wiem jak to jest z tym l4..czy można iść na płatne l4 już po miesiącu pracy?mam umowę na czas nieokreślony..wcześniej pracowałam ale od stycznia dopiero umowa. Nie chciałam jeszcze zwolnienia ale z uwagi na moją krótką szyjke lekarz kazal się oszczędzać i dał zwolnienie.
Mi się wydaje że można. Jak masz umowę na czas nieokreślony to już chyba nie ma żadnych przeszkód.

Hejka! Pamietajcie, ze czekam na Wasze wiadomosci prywatne z danymi do tabelki!
Ja sie rajcuje tym, ze leci mi 15 tydzien. Bo to ostatnie takie tygodnie przed ruchami, lubie ten czas czekania na cos :D
Jutro me dziecie pierworodne konczy 4 latka, kiedy to minelo pojecia nie mam, jutro wpadna ciocie i wujki wiec wypadaloby ruszyc tylek do auta i pojechac na zakupy, ale nie chce mi sie [emoji14] musze tort upiec i przygotowac cos na kolacje, jutro na latwizne ide i zrobimy m.in. serowe fondue z roznymi warzywami, mieskami, kabanosami itp, jakies salatki, zimna plyta... A w sobote druga impreza z dziadkami.
Ale mi sie dzisiaj nic nie chce! Sorki ze tak tylko o sobie ale jeszcze nie ogarnelam wszystkich dzisiejszych postow

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam.
Ale się wyspałam .....15 h w kawałku.
Wczoraj padłam o 18.
Evelinia u mnie podobnie...usg połówkowe mam 23 marca więc pewnie wtedy dowiem się płci jak dzdzia nie zakryje się.
Atfk gratuluję poczucia ruchów.W którym tygodniu jesteś?Ja się już nie mogę doczekać tego momentu.
O.paulina trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę.

Luska kończę 15 pojutrze.
To niesamowite. To moje trzecie dziecko. ..a serce o mało mi nie stanęło hii

Patysia152 no nie da się ukryć.Ja po drodze ma jeszcze kilka konsultacji.Tak że grafik rozpisany do kwietnia.
Wiktoriaa ja polskie książki kupuje w księgarni internetowej rewolucja jakby Twoja mama chciała skorzystać.Ceny mają niskie i książki masz w ciągu 5 dni roboczych.

Oo dzieki przekażę :-) ale i tak paczke robilam więc wrzuciłam co udalo sie zdobyc 8-15 złotych więc taniutko.

Ktos jeszcze ma dzisiaj wizyty bo tak na raty czytam i nie wiem, cos mi sie wydawało ze ktos miał o 18? Miec. Tylko nie wiem czy dzisiaj.
Ja mam jutro pierwszy raz państwowe.

Witajcie sierpnióweczki ☺

U mnie szaro,buro i ponuro w taką pogodę to ze dwie kawki trzeba będzie wypić by funkcjonować co prawda delikatne i z mlekiem pół na pół ale jednak :D
Luska1979 to się kobietko porządnie wyspłałaś za wczoraj i dziś ☺
Usg masz dopiero w marcu to jeszcze troszkę czasu ja idę na wizytę 16.02 w następny czwartek ☺ zrobi pomiary, zobaczy co z tą nadżerką i na tym skończy się wizyta ale przynajmniej pooglądam moją małą dzidzkę a to dużo !
Dziewczyny udanych wizyt wam życzę i miłego dnia
Ikulka jak się czujesz,co u Ciebie coś wiadomo z tym plamieniem?
Też 16 wizytuje

Beata1313 szykuje się właśnie na koniec z usg nawet na 1 września ale.juz mam zapowiedziana cc.[emoji20] że względu na to że dwie poprzednie też miałam cc i prawdopodobnie mam zrosty.

f2w3rjjgpq9zxm14.png

Ja tez mam zrosty i ginek powiedziala ze w takiej sytuacji lepiec rodzic sn.

@MoniaMo gratki!! Kolejny chlopak.

reklama
Do góry