reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nie wiem co się stało mojemu mężowi, ale normalnie zaczyna mnie zadziwiać. To jakiś podstęp musi być [emoji57]Mówi dzisiaj do mnie: kochanie jak chcesz odbiorę dziś małego, bo ty ciagle w biegu i zabiorę go na pływanie i piłkę. Jak chcesz pojedź sobie do sklepu, bo nigdy nie masz czasu... on coś knuje. Na bank!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie nie odzywalam sie bo maz i dzieci byly chore dopiero dzis poszli do przedszkola wszystkiego nie nadrobie ale gratuluje udanych wizyt :):) i juz plec znacie super!! :) ja mam 14 usg genetyczne to bedzie 14 tydzien ciekawe czy poznam plec?? Marzy mi sie dziewuszka zobaczymy zeby bylo zdrowe:):) powodzenia dzis na wizycie o 18 :)
Ja wstępnie poznałam w 13,6 tc:)

Coś przeskrobał... ;-) ;) Hehe.

Na 100% i teraz się zastanawiam co [emoji23][emoji23][emoji23] bo kurczę jak ostatnio się tak zachowywał (nie to ze zazwyczaj jest inaczej, ale widać że to jest juz above and beyond zwłaszcza jak wczoraj zasugerował, że mnie na masarz zawiezie i babski wieczór do kuzynki) to się potem okazało iż jeden z kumpli ma kawalerskie w Vegas [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Natalkuś, prywatnie do Zofii Wasiniewskiej w ProCreative, ona jest rezydentką na Ujastku, a na NFZ to Andrzej Zapart w NZOZ na Kozłówku. Ale już ostatni raz tam wizyta w przyszłym tygodniu i nigdy więcej :-p.

Pisalyscie o książkach i ja wlasnie dzisiaj wyslalam Mamie paczke do Anglii i tez wlasnie kupilam jej dwie Sparksa i do tego jeszcze bez mojej zgody i pośród złotych platkow roz. Tą ostatnią skusilam sie przeczytac, efekt taki ze dosłownie obgryzlam paznokcie.

reklama
Ja tez w piatek zaczynam 16 tydzień :) strasznie szybko ten czas leci... Choc czekam juz na wiosnę, cieplo, spacery, i ten nieszczęsny plac zabaw (nie cierpię piachu w butach:) ... Jeszcze troche :-) ale jak narazie to śniegu nasypalo u nas... A najgorsze ze wieje strasznie i tym śniegiem zacina po twarzy :/

W piatek tez wizyta u mojej ginki :) juz nie mogę się doczekać...

Do góry