Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty to ja kończę 15 tc i zaczynam 16 w piątek, termin mam na 27,29 lipca, to nie rozumiem, że Ty już skończyłaś 15 i dziś jest 16,0tc?Z usg i z om wychodzi mi taki sam więc na 1.08
Ja wstępnie poznałam w 13,6 tcWitajcie nie odzywalam sie bo maz i dzieci byly chore dopiero dzis poszli do przedszkola wszystkiego nie nadrobie ale gratuluje udanych wizyti juz plec znacie super!!
ja mam 14 usg genetyczne to bedzie 14 tydzien ciekawe czy poznam plec?? Marzy mi sie dziewuszka zobaczymy zeby bylo zdrowe
powodzenia dzis na wizycie o 18
![]()
Coś przeskrobał...Hehe.
Mamy rodzic w podobnym terminie, w tym samym szpitalu, więc możemy się wymienić [emoji23]Natalkuś, to może się zamienimy jak będzie u Ciebie dziewczynka![]()