reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ouki, ja po wizycie u genetyka. Maluszek tak jak zdrowy był, tak i jest teraz ;) Ale płeć ciągle jest zagadką.. Lekarz powiedział, że łożysko mam z przodu i będzie ciężko zobaczyć płeć. Oj oby jednak się udało! [emoji14]
Maleństwo jednak nie jest starsze. Kurcze to zależy, jak kto mierzy.. Choć ten doktor zawsze idealnie tak samo podaje. Szkolił się gdzieś w USA i jest w tym specem, więc jemu będę wierzyć ;P Mamy więc długość 6,18 i 12 tyg+4dni ;)
Trochę więcej opiszę w wizytach.

f2w3rjjga2xukn5b.png
Suuuper! Na nastepnej wizycie moze sie uda podejrzec. :) To duzt maluch albo moj za maly bo wedlug usg u mnie 12t3d a maly mierzy 4.85mm

Cześć kobietki☺.
Poczytalam!!
Gratuluję udanych wizyt i córeczek i synków .
Bólu głowy współczuje.
Ja dziś wróciłam późno do domu; byłam na zebraniu u Kai. Wróciłam dumna. Druga średnia w klasie, stypendium sportowe. ..no szał.
Filip wraca do formy. Dziś po południu dopiero przestał goraczkowac.Jutro gi Jeszce przetrzymam w domu.

Jakoś mi dziś zimno.
Kilka osób mi powiedziało. ..jak ładnie wyglądasz na buzi, oczywiście widzą syna. ..ja jakoś nie wierzę w te zabobony.Przeczucia nie mam jakiegoś w któraś stronę płci więc czekam cierpliwie.
Wierzycie w instynkt u zwierząt? ? Mój ukochany piesio Elvis chyba czuje że w brzuchu ktoś mieszka☺. Codziennie układa się koło brzucha☺, a jak podniosę koszulkę i pytam gdzie twoja dzidzia to lize brzuch hii.nie myślicie ze zwariowalam

reklama
Do góry