reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ouki, ja po wizycie u genetyka. Maluszek tak jak zdrowy był, tak i jest teraz ;) Ale płeć ciągle jest zagadką.. Lekarz powiedział, że łożysko mam z przodu i będzie ciężko zobaczyć płeć. Oj oby jednak się udało! [emoji14]
Maleństwo jednak nie jest starsze. Kurcze to zależy, jak kto mierzy.. Choć ten doktor zawsze idealnie tak samo podaje. Szkolił się gdzieś w USA i jest w tym specem, więc jemu będę wierzyć ;P Mamy więc długość 6,18 i 12 tyg+4dni ;)
Trochę więcej opiszę w wizytach.

f2w3rjjga2xukn5b.png
Suuuper! Na nastepnej wizycie moze sie uda podejrzec. :) To duzt maluch albo moj za maly bo wedlug usg u mnie 12t3d a maly mierzy 4.85mm

Cześć kobietki☺.
Poczytalam!!
Gratuluję udanych wizyt i córeczek i synków .
Bólu głowy współczuje.
Ja dziś wróciłam późno do domu; byłam na zebraniu u Kai. Wróciłam dumna. Druga średnia w klasie, stypendium sportowe. ..no szał.
Filip wraca do formy. Dziś po południu dopiero przestał goraczkowac.Jutro gi Jeszce przetrzymam w domu.

Jakoś mi dziś zimno.
Kilka osób mi powiedziało. ..jak ładnie wyglądasz na buzi, oczywiście widzą syna. ..ja jakoś nie wierzę w te zabobony.Przeczucia nie mam jakiegoś w któraś stronę płci więc czekam cierpliwie.
Wierzycie w instynkt u zwierząt? ? Mój ukochany piesio Elvis chyba czuje że w brzuchu ktoś mieszka☺. Codziennie układa się koło brzucha☺, a jak podniosę koszulkę i pytam gdzie twoja dzidzia to lize brzuch hii.nie myślicie ze zwariowalam

reklama
Do góry