Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też zaczynam 16t w piątek. A termin mam wg miesiączki na 3.08Ty to ja kończę 15 tc i zaczynam 16 w piątek, termin mam na 27,29 lipca, to nie rozumiem, że Ty już skończyłaś 15 i dziś jest 16,0tc?
Taaak wiem chcialabym urodzic 5, w urodziny mojej mamyza każdym razem, gdy się czymś napcham myślę sobie PO CO JA TO ZROBIŁAM SKORO WIEM JAK TO SIĘ KOŃCZY ... herbatka czeka ..
@myycha nie wiem, czy to już pisałam, ale jesteśmy blisko terminami haha
Suuuper! Na nastepnej wizycie moze sie uda podejrzec. To duzt maluch albo moj za maly bo wedlug usg u mnie 12t3d a maly mierzy 4.85mmOuki, ja po wizycie u genetyka. Maluszek tak jak zdrowy był, tak i jest teraz Ale płeć ciągle jest zagadką.. Lekarz powiedział, że łożysko mam z przodu i będzie ciężko zobaczyć płeć. Oj oby jednak się udało! [emoji14]
Maleństwo jednak nie jest starsze. Kurcze to zależy, jak kto mierzy.. Choć ten doktor zawsze idealnie tak samo podaje. Szkolił się gdzieś w USA i jest w tym specem, więc jemu będę wierzyć ;P Mamy więc długość 6,18 i 12 tyg+4dni
Trochę więcej opiszę w wizytach.
każde dziecko rozwija się swoim rytmemSuuuper! Na nastepnej wizycie moze sie uda podejrzec. To duzt maluch albo moj za maly bo wedlug usg u mnie 12t3d a maly mierzy 4.85mm
o mamo toż Ty też podobnie terminem, a moje dziecię 6,6 cm nie uwierzę, że to dziewczynkaSuuuper! Na nastepnej wizycie moze sie uda podejrzec. To duzt maluch albo moj za maly bo wedlug usg u mnie 12t3d a maly mierzy 4.85mm
Termin OM 18.09 a Usg 22.09o mamo toż Ty też podobnie terminem, a moje dziecię 6,6 cm nie uwierzę, że to dziewczynka
już na wrzesień się wpisujesz 18.08 kochana u mnie nadal 17.08, a nawet i 16.08Termin OM 18.09 a Usg 22.09