reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kurektyna a ile dokładnie ma Twoja córka lat?Ja też czytam swoim dziewczynkom ale u nas inna lektura na topie.Dziewczynki uwielbiają księżniczki disneya...ariel,bellę czy roszpunkę.Znam już te historie na pamięć.
Moja młodsza jest bardzo uczuciowa...tak się wzrusza na bajkach.
A mnie dziś znów katar męczy...masakra z tymi choróbskami.Jak nie mdłości to znów choroba.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój prawie sześciolatek ma bardzo ciekawe zainteresowania. Pociągi i kosmos. Wszystkie książki z biblioteki o pociągach juz przeczytaliśmy w sekcji dla dzieci. Poprosił mnie wiec o takie dla dużych ludzi. Piętro wyżej znaleźliśmy cała encyklopedie o pociągach dla dorosłych i historie budowania kolei. Czytamy to na zmianę z encyklopedią kosmosu i podróży kosmicznych. Synek bardzo lubi oglądać programy z NASA o kosmosie. Niedawno w bibliotece mieli prawdziwe kamienie, które Amstrong przywiózł z księżyca, stroje kosmonautów, replikę modułu. Byliśmy tam raz w tygodniu minimalnie. W tym roku lub przyszłym zabieramy go do NASA. Niedaleko mamy również muzeum pociągów. Tez bywamy często. Od drugiego roku życia tak jest. O wszystkich pociągach w domu nie wspomnę. Właśnie odpala swój pociąg na prąd (vintage jeszcze nierozpakowany był na ebay). List do Mikołaja zaczął od konkretnej marki pociągu. Oczywiście z serii limitowanej sprzed 20 lat. Jak mąż w końcu zobaczył to na ebay nawet nie mrugnął tylko kupił.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie wróciliśmy z przedstawienia z okazji Dnia Babci i dziadka tam gdzie młoda była na półkoloniach. Zabrałam sąsiada bo mówi do niego dziadek, a prawdziwi dziadkowie w pracy i występ będą mieli w szkole.

Ja jakoś mało uczuciowa jestem w tej ciąży.W poprzedniej miałam mega niestabilną sytuację i mnóstwo nerwów. Teraz mam spokój w życiu, pewnie dlatego emocje też inne.

Jeśli chodzi o zęby miałam remont generalny w zeszłym roku, więc teraz pójdę tylko zajrzeć w II trymestrze. Nistety poprzednia ciąża i karmienie zrobiły mi z zębów sieczkę i teraz się boję powtórki.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

AniaCk już się nie mogę doczekać kiedy przyjdzie moja książka.
Ja też głównie na zupach jadę.
A ja nadal mam syfy na twarzy.Gdyby nie mdłości nie czułabym że jestem w ciąży.

Guarana ja też się boję jak ciąża wpłynie na moje zęby.Bo i bez ciąży i tak nonstop mi się psują.Strasznie mam słabe zęby.
U mnie też ustabilizowana sytuacja życiowa więc pewnie przez to emocje mniejsze.
Tak mamaginekolog pisała że wysyp jest latem na porodówkach.

reklama
Do góry