reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Kurektyna a ile dokładnie ma Twoja córka lat?Ja też czytam swoim dziewczynkom ale u nas inna lektura na topie.Dziewczynki uwielbiają księżniczki disneya...ariel,bellę czy roszpunkę.Znam już te historie na pamięć.
Moja młodsza jest bardzo uczuciowa...tak się wzrusza na bajkach.
A mnie dziś znów katar męczy...masakra z tymi choróbskami.Jak nie mdłości to znów choroba.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też mam kilka zębów do leczenia ale też czekam do 2 trymestru.Mam nadzieję że dentystka mnie nie ochrzani że zaszłam w ciążę.W końcu tego nie planowałam.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nadrobiłam wszystko od wczoraj wieczorem! :D :D

Ja miałam spore mdłości w 5-8 tygodniu. Nie mogłam się ruszyć tak mdliło, i marzyłam żeby zwymiotować w końcu ;P Potem kilka dni spokoju i w 9 tygodniu cały dzień na kibelku i wymiotowałam! Jak zaczęłam rano to ostatnia wizyta około godz 24.. Minęło już kilka dni i puki co względny spokój. :) Ale wiadomo.. Każdy organizm może mieć inaczej..

Trzymam kciuki!! :)

Gbur, to gbur - grunt, że widziałaś swoje zdrowe maleństwo. Niech się rusza i szaleje puki ma miejsce! :)

Co do płaczu i zmian nastroju to jeszcze mnie to nie dotknęło. Jedynie ograniczony jadłospis z braku chęci i wszechobecny niepokój. Chociaż zawsze po wizycie u lekarza jest kilka dni spokoju i radości :) Ale narobiłyście mi ochoty na ostre i kwaśne! Mam jakieś korniszony z chilli, idę je zjeść! :D
Mnie też mdliło w 5-6 potem spokój a jak mnie dopadło tak leżę w łóżku, bo w poziomie tak nie szarpie. Matko co za życie [emoji3]

Mimo że tak się czuję to jakoś jeszcze nie do końca jestem świadoma ze ten bejbik tam we mnie siedzi.

Żrę [emoji3] tylko zupy i bułki z pomidorami i nabiał. Odrzucenie od słodkiego na kilometr. Dziś sączę kapuśniak choć jak go czuje to mnie szarpie. Mężowi aż mnie żal [emoji20]

Też wynajmujemy mieszkanie - kawalerkę. Szukamy coś do kupienia dla siebie, bo w końcu dostałam umowę o pracę na stałe to możemy do banku uderzać. Człowiek się uwali na całe życie kredytem [emoji52].

A mi bardzo w ciąży smakuje nabiał i pomarańcze [emoji3] dziś kupiłam 20jaj swojskich mniam [emoji3] będę robić placki ziemniaczane,bo syn lubi.

Jeśli chodzi o ciążę to ja też nie czuje się jakbym w niej była,może dlatego,że przechodzę ja praktycznie bez objawowo,co to tam trzy dni mdłości i bez ciazy nie raz się miało, z synem miałam też tak samo. No i w końcu nie mam już tych syfow na twarzy.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam a właściwie przedemna więc dopóki nie wejdę w drugi trymestr kanał pluka mi woda utleniona w drugim trymestrze wypluka tym czym trzeba i wypelni :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie nie było wyboru musieli mi zrobić w 9 tyg, bo myślałam że z bólu umrę tak już promieniowalo i ropa się zbierała,ale bez znieczulenia miałam nie chciałam.
Lepiej zrobić,bo jak ropa podejdzie to wtedy antybiotyk

Ile nas tu jest tak pi razy drzwi? Liczył ktoś? Ciekawe czy porodowki w sierpniu będą zawalone :-)
Jeśli wszystkie dodały się do listy to powinno dać się zliczyć [emoji1] Ty z Wrocławia? Słyszałaś co się dzieje w szpitalu w Oleśnicy? Jednak nie będę tam nawet jechać,bo dno totalne.

Jeśli wszystkie dodały się do listy to powinno dać się zliczyć [emoji1] Ty z Wrocławia? Słyszałaś co się dzieje w szpitalu w Oleśnicy? Jednak nie będę tam nawet jechać,bo dno totalne.

Nie, nie słyszałam. Ale Wrocław tez za dobrych opinii nie ma. Stres czy przyjmą jak taki bum urodzeniowy ma być. Co w tej Oleśnicy?

reklama
Do góry