reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kurektyna a ile dokładnie ma Twoja córka lat?Ja też czytam swoim dziewczynkom ale u nas inna lektura na topie.Dziewczynki uwielbiają księżniczki disneya...ariel,bellę czy roszpunkę.Znam już te historie na pamięć.
Moja młodsza jest bardzo uczuciowa...tak się wzrusza na bajkach.
A mnie dziś znów katar męczy...masakra z tymi choróbskami.Jak nie mdłości to znów choroba.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój prawie sześciolatek ma bardzo ciekawe zainteresowania. Pociągi i kosmos. Wszystkie książki z biblioteki o pociągach juz przeczytaliśmy w sekcji dla dzieci. Poprosił mnie wiec o takie dla dużych ludzi. Piętro wyżej znaleźliśmy cała encyklopedie o pociągach dla dorosłych i historie budowania kolei. Czytamy to na zmianę z encyklopedią kosmosu i podróży kosmicznych. Synek bardzo lubi oglądać programy z NASA o kosmosie. Niedawno w bibliotece mieli prawdziwe kamienie, które Amstrong przywiózł z księżyca, stroje kosmonautów, replikę modułu. Byliśmy tam raz w tygodniu minimalnie. W tym roku lub przyszłym zabieramy go do NASA. Niedaleko mamy również muzeum pociągów. Tez bywamy często. Od drugiego roku życia tak jest. O wszystkich pociągach w domu nie wspomnę. Właśnie odpala swój pociąg na prąd (vintage jeszcze nierozpakowany był na ebay). List do Mikołaja zaczął od konkretnej marki pociągu. Oczywiście z serii limitowanej sprzed 20 lat. Jak mąż w końcu zobaczył to na ebay nawet nie mrugnął tylko kupił.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie wróciliśmy z przedstawienia z okazji Dnia Babci i dziadka tam gdzie młoda była na półkoloniach. Zabrałam sąsiada bo mówi do niego dziadek, a prawdziwi dziadkowie w pracy i występ będą mieli w szkole.

Ja jakoś mało uczuciowa jestem w tej ciąży.W poprzedniej miałam mega niestabilną sytuację i mnóstwo nerwów. Teraz mam spokój w życiu, pewnie dlatego emocje też inne.

Jeśli chodzi o zęby miałam remont generalny w zeszłym roku, więc teraz pójdę tylko zajrzeć w II trymestrze. Nistety poprzednia ciąża i karmienie zrobiły mi z zębów sieczkę i teraz się boję powtórki.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

AniaCk już się nie mogę doczekać kiedy przyjdzie moja książka.
Ja też głównie na zupach jadę.
A ja nadal mam syfy na twarzy.Gdyby nie mdłości nie czułabym że jestem w ciąży.

Guarana ja też się boję jak ciąża wpłynie na moje zęby.Bo i bez ciąży i tak nonstop mi się psują.Strasznie mam słabe zęby.
U mnie też ustabilizowana sytuacja życiowa więc pewnie przez to emocje mniejsze.
Tak mamaginekolog pisała że wysyp jest latem na porodówkach.

reklama
Do góry