reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Co do porodów ja się nie boję samego porodu tylko tego ze mogę nie zdarzyć do szpitala u mnie dokładnie tak było jak w filmach 2 godzina pierwszy skurcz drugi o matko co 3 min pęd do szpitala jak dobrze ze w nocy i korków nie było o 3 w szpitalu pani na izbie bada i jest boże dziewczyno biegiem na porodowke 10 cm rozwarcia trzyma tylko pęcherz jak by Ci wody w domu odeszły tak by mąż porod przyjmował no i o 3.30 tule małe zawiniatko. Na oddziale miałam ksywke ekspres mama. A mnie prawie nic nie bolało

Pierwszy porod przeżyłam z koleżankami aż 8 za parawanami porod wywoływany 2.45 min wiec tez krótko ale myślałam że umieram

Co do porodów ja się nie boję samego porodu tylko tego ze mogę nie zdarzyć do szpitala u mnie dokładnie tak było jak w filmach 2 godzina pierwszy skurcz drugi o matko co 3 min pęd do szpitala jak dobrze ze w nocy i korków nie było o 3 w szpitalu pani na izbie bada i jest boże dziewczyno biegiem na porodowke 10 cm rozwarcia trzyma tylko pęcherz jak by Ci wody w domu odeszły tak by mąż porod przyjmował no i o 3.30 tule małe zawiniatko. Na oddziale miałam ksywke ekspres mama. A mnie prawie nic nie bolało

Pierwszy porod przeżyłam z koleżankami aż 8 za parawanami porod wywoływany 2.45 min wiec tez krótko ale myślałam że umieram
wooow szybko Ci poszło :O poród to jak na razie ostatnia rzecz nad którą się zastanawiam, przyjdzie jeszcze na to czas

Co do porodu sie nie wypowiem. 13 godz po odejsciu wod i 2 kroplowkach cc. Wolalaym cc. Na drugi dzien bylo juz ok. 3 dni pologu i po sprawie

Ja miałam Roan Marita, gondola też duża wewnątrz 82cm! I mozliwość uniesienia trochę plecków przy ciut starszym maluchu
Dlatego muszę zobaczyć w ogóle czy się jeszcze nadaje i jak coś z gondolki tej pokorzystam:)
Młoda miała w niej dużo miejsca! Fakt że na zimę przezuciam ją w wersję spacerową ale to dlatego ze miałam wełnianą wkładkę do spacerowki i było cieplutko:)

Ja mam swój typ ale nie pamiętam nazwy, na pewno z mężem wybiore sie do jakiegoś sklepu ze sprzętem dla maluchów właśnie dlatego żeby pomacać, poskładać itp. A kupię pewnie przez Internet albo gdzie taniej wyjdzie

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja strasznie biorę do siebie takie rzeczy.
Czuje sie lepiej nie mdli mnie na potegę i z facetem tez lepiej dziękuje.
Robię spagetti [emoji7] u nas piękne słonko i 10 stopni. Ide do koleżanki na herbatkę [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry