Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wooow szybko Ci poszło :O poród to jak na razie ostatnia rzecz nad którą się zastanawiam, przyjdzie jeszcze na to czasCo do porodów ja się nie boję samego porodu tylko tego ze mogę nie zdarzyć do szpitala u mnie dokładnie tak było jak w filmach 2 godzina pierwszy skurcz drugi o matko co 3 min pęd do szpitala jak dobrze ze w nocy i korków nie było o 3 w szpitalu pani na izbie bada i jest boże dziewczyno biegiem na porodowke 10 cm rozwarcia trzyma tylko pęcherz jak by Ci wody w domu odeszły tak by mąż porod przyjmował no i o 3.30 tule małe zawiniatko. Na oddziale miałam ksywke ekspres mama. A mnie prawie nic nie bolało
Pierwszy porod przeżyłam z koleżankami aż 8 za parawanami porod wywoływany 2.45 min wiec tez krótko ale myślałam że umieram