reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Co do porodów ja się nie boję samego porodu tylko tego ze mogę nie zdarzyć do szpitala u mnie dokładnie tak było jak w filmach 2 godzina pierwszy skurcz drugi o matko co 3 min pęd do szpitala jak dobrze ze w nocy i korków nie było o 3 w szpitalu pani na izbie bada i jest boże dziewczyno biegiem na porodowke 10 cm rozwarcia trzyma tylko pęcherz jak by Ci wody w domu odeszły tak by mąż porod przyjmował no i o 3.30 tule małe zawiniatko. Na oddziale miałam ksywke ekspres mama. A mnie prawie nic nie bolało

Pierwszy porod przeżyłam z koleżankami aż 8 za parawanami porod wywoływany 2.45 min wiec tez krótko ale myślałam że umieram

Co do porodów ja się nie boję samego porodu tylko tego ze mogę nie zdarzyć do szpitala u mnie dokładnie tak było jak w filmach 2 godzina pierwszy skurcz drugi o matko co 3 min pęd do szpitala jak dobrze ze w nocy i korków nie było o 3 w szpitalu pani na izbie bada i jest boże dziewczyno biegiem na porodowke 10 cm rozwarcia trzyma tylko pęcherz jak by Ci wody w domu odeszły tak by mąż porod przyjmował no i o 3.30 tule małe zawiniatko. Na oddziale miałam ksywke ekspres mama. A mnie prawie nic nie bolało

Pierwszy porod przeżyłam z koleżankami aż 8 za parawanami porod wywoływany 2.45 min wiec tez krótko ale myślałam że umieram
wooow szybko Ci poszło :O poród to jak na razie ostatnia rzecz nad którą się zastanawiam, przyjdzie jeszcze na to czas

Co do porodu sie nie wypowiem. 13 godz po odejsciu wod i 2 kroplowkach cc. Wolalaym cc. Na drugi dzien bylo juz ok. 3 dni pologu i po sprawie

Ja miałam Roan Marita, gondola też duża wewnątrz 82cm! I mozliwość uniesienia trochę plecków przy ciut starszym maluchu
Dlatego muszę zobaczyć w ogóle czy się jeszcze nadaje i jak coś z gondolki tej pokorzystam:)
Młoda miała w niej dużo miejsca! Fakt że na zimę przezuciam ją w wersję spacerową ale to dlatego ze miałam wełnianą wkładkę do spacerowki i było cieplutko:)

Ja mam swój typ ale nie pamiętam nazwy, na pewno z mężem wybiore sie do jakiegoś sklepu ze sprzętem dla maluchów właśnie dlatego żeby pomacać, poskładać itp. A kupię pewnie przez Internet albo gdzie taniej wyjdzie

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja strasznie biorę do siebie takie rzeczy.
Czuje sie lepiej nie mdli mnie na potegę i z facetem tez lepiej dziękuje.
Robię spagetti [emoji7] u nas piękne słonko i 10 stopni. Ide do koleżanki na herbatkę [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry