myycha
Fanka BB :)
Mycha to moja tyle nie wazyła kończąc rok!!![emoji16]
Ale rekordzistką wagową w drugą stronę jest mojej siostry córka jak konczyła rok ważyła UWAGA! 6350!!!!!! (Urodzeniowa 3300)
Żeby nie było ze nie jadla,była zarłokiem jakich mało... już była przebadana na prawo i lewo, a okazało sie ze taki już jej urok, teraz ma 3 lata(co prawda już chyba wskoczyła na skraj siatki centylowej) i dalej drobiazg, ostatnio zmiesciła sie jeszcze(co prawdka juz na styk wzrostem)i wzrostowo i wagowo w fotelik 0-13[emoji13]
Ale numer z siostrzenicą, dobrze, że zdrowiutka jest, taka uroda jej najwidoczniej
Mój Krzyś to był gigant, urodził się z normalną wagą 3370g, od urodzenia na cycku, nigdy nawet mm nie spróbował, nawet go jakoś mega często nie karmiłam, nie wisiał jakoś upierdliwie. A dokładnie 10.340kg ważył mając 5,5 miesiąca. Przy czym rozszerzać dietę zaczęłam jak skończył pół roku, więc to tylko z mleka wszyscy na mnie patrzeli jak na wariatkę! Że dziecko tuczę! A teraz taka chudzina z niego, nie mogę patrzeć na te chude nózie ale nadal jest raczej większy niż rówieśnicy, ma ponad 114cm wzrostu, wazy 20kg, buty nosi 28