reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Mycha to moja tyle nie wazyła kończąc rok!!![emoji16]
Ale rekordzistką wagową w drugą stronę jest mojej siostry córka jak konczyła rok ważyła UWAGA! 6350!!!!!! (Urodzeniowa 3300)
Żeby nie było ze nie jadla,była zarłokiem jakich mało... już była przebadana na prawo i lewo, a okazało sie ze taki już jej urok, teraz ma 3 lata(co prawda już chyba wskoczyła na skraj siatki centylowej) i dalej drobiazg, ostatnio zmiesciła sie jeszcze(co prawdka juz na styk wzrostem)i wzrostowo i wagowo w fotelik 0-13[emoji13]

Ale numer z siostrzenicą, dobrze, że zdrowiutka jest, taka uroda jej najwidoczniej :)
Mój Krzyś to był gigant, urodził się z normalną wagą 3370g, od urodzenia na cycku, nigdy nawet mm nie spróbował, nawet go jakoś mega często nie karmiłam, nie wisiał jakoś upierdliwie. A dokładnie 10.340kg ważył mając 5,5 miesiąca. Przy czym rozszerzać dietę zaczęłam jak skończył pół roku, więc to tylko z mleka :D wszyscy na mnie patrzeli jak na wariatkę! Że dziecko tuczę! A teraz taka chudzina z niego, nie mogę patrzeć na te chude nózie :D ale nadal jest raczej większy niż rówieśnicy, ma ponad 114cm wzrostu, wazy 20kg, buty nosi 28 :D

reklama
Dziewczyny też tak macie, że przed każdą wizytą u lekarza się stresujecie? Bo ja nie mogę nad tym zapanować. Paranoja jakaś.. Dziś obudziłam się o 5 nad ranem i jak czubek rozmyślałam. ;P A do czwartku po południu jeszcze tyle czasu.. Lekarz mówi, że wszytko okej, mdłości są - czyli wg mojego wyznacznika wszystko spoko, no ale durna głowa swoje. Czy może to już taka nasza ciążowa przypadłość..? :)
Co Ty nie jesteś jedyna- tez to mam. Jak juz kładę się do usg to serce mało mi nie wyskoczy[emoji3]

Dziewczyny jeśli chodzi o wózki, dziś słyszałam opinie od użytkowniczki wózka Mutsy. Kosztował na prawdę sporo, a ponoć tragedia. Twardy i niepraktyczny [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A możecie mi jeszcze wytłumaczyć co nie tak robię z tym suwaczkiem? Utworzyłam go, otrzymałam linka i wkleiłam w miejsce sygnatury. I nic nie ma.. To jakoś inaczej się robi? :)

reklama
@Truskaweczka2017 jestem,ale pół żywa. Drugi raz z rzędu chora,kaszel minął,ale katar sama woda,oczy pieką,nos tak zatarlam,że masakra,usta aż spuchly. Jeszcze czytałam,że znowu ktoś poronił i wolałam przerwę zrobić. Najgorsze,że od wczoraj bolaly mnie plecy i brzuch przeszywalo,a dziś na wkładce zobaczyłam żółty śluz dużo go i wodny na pół teraz to już w ogóle panikuje i się popłakałam. Czekam na męża zobaczymy co powie. Niestety mój go jutro przyjmuje a u mnie nie ma innego najbliżej mam do szpitala 30km ,ale nie chce panikowac

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

To Cię dopadło:/ kuruj sie kobietko! Dużo zdrówka!
A żółtym śluzem chyba nie masz co sie przejmować, ja mam taki na zmianę z białym, jak spytałam ginki ze co jest ze mam żółty, to ona do mnie" a jaki ma być". Moze to być jakaś infekcja ale ja tak mam normalnie. Nie jest to krwawienie,plamienie, nie czerwone, nie brązowe wiec na spokojnie:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry