reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Przykro mi ze ktos uważa ze kłamie i sie wymądrzam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
za_necia nie stresuj sie, prawda jest taka że ta konkretna osoba ogólnie sie nie udziela i wpada tutaj wywołać gównoburze...[emoji34] raz napisała( chyba ona) taki post w tym stylu że nas regularnie podczyruje i że niektóre dziewczyny plotą co im slina na jezyk przyniesie,ale znala tez perełki... Powiem szczerze ze tez w pierwszym momencie wzielam to do siebie bo tez sporo pisze i w wielu kwestiach się wypowiadam[emoji53] także olej sobie, my Cię lubimy(przynajmniej ja) i nie uważam Cię za kłamczuchę! Nie opuszczaj nas:) jesteśmy tu dla siebie zeby wzajemnie się wspierac[emoji8] buziaki!!!!

reklama
Ja jeszcze zakupów ciążowych nie robię, nie chce :) ale moze zerknę bo po drodze mam netto, choc dzisiaj zakupiłam takie szerokie portki w lidlu :) niby do fitnessu, ale za jakieś grosze a ja lubię w dresach i spodniach dresowych nisko opuszczonych śmigać to moze sie sprawdza:)

Ja nie, że nie chce, ale w zwykłych legginsach z niską gumką zaczyna mnie ta gumka cisnąć, więc musiałam kupić :D

Dziewczyny też tak macie, że przed każdą wizytą u lekarza się stresujecie? Bo ja nie mogę nad tym zapanować. Paranoja jakaś.. Dziś obudziłam się o 5 nad ranem i jak czubek rozmyślałam. ;P A do czwartku po południu jeszcze tyle czasu.. Lekarz mówi, że wszytko okej, mdłości są - czyli wg mojego wyznacznika wszystko spoko, no ale durna głowa swoje. Czy może to już taka nasza ciążowa przypadłość..? :)

No dokładnie, mój mały gigancik :) jeździł w gondoli 4 miesiące, a pózniej spacerówka,dlatego trzeba zwracać uwagę na to jak sie te spacerówki rozkładają, czy na płasko, jaka buda itp.

Moje dziecko na pół roku ważyło ponad 10kg (tak, taki klocek na samym cycku urósł) to gondola z Jedo to była jedyna, w której się mieścił :D a że wtedy lato było i on nie siedział jeszcze (najpierw czworakował na ponad pół roku, potem po miesiącu usiadł) to go woziłam długo w tej gondolce ;D

Mycha a Ty z Katowic jesteś?Mieszkałam kilka lat w tym mieście bo studiowałam tam.
Mi by chyba niewygodnie było w legginsach by pierwszym porodzie a przy drugim byłam szyta bo popękałam.Rodziłam w 42 tc i dziewczyny miały już bardzo duże główki.U nas wszystkie babeczki w koszulach chodziły i ja też.Najwygodniej.
Emikaa to fakt ta poduszka to wybawienie.Zwykłe dmuchane kółko do pływania też może być.Akurat po drugim porodzie już nie potrzebowałam tej poduchy bo szwy miałam wewnątrz.Więc siedzieć mogłam ale sikanie to była masakra.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem z Chorzowa, ale w Kato sporo czasu spędziłam, bo też tam studiowałam :) a Ty też na UŚ? Jaki wydział?
Moje urodzone w 42 tygodniu, ale nie był jakiś gigant, normalny człowieczek. Mam nadzieję, że tym razem też uniknę szycia

Mycha to moja tyle nie wazyła kończąc rok!!![emoji16]
Ale rekordzistką wagową w drugą stronę jest mojej siostry córka jak konczyła rok ważyła UWAGA! 6350!!!!!! (Urodzeniowa 3300)
Żeby nie było ze nie jadla,była zarłokiem jakich mało... już była przebadana na prawo i lewo, a okazało sie ze taki już jej urok, teraz ma 3 lata(co prawda już chyba wskoczyła na skraj siatki centylowej) i dalej drobiazg, ostatnio zmiesciła sie jeszcze(co prawdka juz na styk wzrostem)i wzrostowo i wagowo w fotelik 0-13[emoji13]

@Truskaweczka2017 jestem,ale pół żywa. Drugi raz z rzędu chora,kaszel minął,ale katar sama woda,oczy pieką,nos tak zatarlam,że masakra,usta aż spuchly. Jeszcze czytałam,że znowu ktoś poronił i wolałam przerwę zrobić. Najgorsze,że od wczoraj bolaly mnie plecy i brzuch przeszywalo,a dziś na wkładce zobaczyłam żółty śluz dużo go i wodny na pół teraz to już w ogóle panikuje i się popłakałam. Czekam na męża zobaczymy co powie. Niestety mój go jutro przyjmuje a u mnie nie ma innego najbliżej mam do szpitala 30km ,ale nie chce panikowac

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry