reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja nawet nie patrze na te kalkulatory xD po 2 ciąży wzięłam się za siebie i schudłam do 60kg, 10kg w kilka miesięcy, teraz jak nie uważam na dietę to pewnie wróci z nadwyżką :D

@za_necia tylko taki miód znalazłam na reszte pisało sztuczny choć i ten dziwnie smakuje tani nie był bo 10 za mały słoik a za prawdziwy place za litr 25zl a tu nawet nie ma pół litra
1484047392-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny doradzicie mi w kwestii kurtki :) dla męża , miałam kupić coś na rocznicę nie mam pojęcia co mąż wszystko ma, jedynie co kurtka zimowa mu się akurat w niedziele roztargała wpadłam na pomysł żeby mu kupić mam trzy linki i chcę jedną z nich.

Link do: DWUSTRONNA męska KURTKA PUCHOWA KUM004 4F - XL
Link do: MĘSKA KURTKA PUCHOWA ZIMOWA 4F Z16 KUM003 L
Link do: KURTKA PUCHOWA MĘSKA PIKOWANA KUM002 4F - L
Dodam ,że dla 33 latka ;)
Bordowa :)
Bardzo fajne kurteczki :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

@za_necia tylko taki miód znalazłam na reszte pisało sztuczny choć i ten dziwnie smakuje tani nie był bo 10 za mały słoik a za prawdziwy place za litr 25zl a tu nawet nie ma pół litra
1484047392-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Mysle ze ten miod jest ok. Dziwnie smakuje bo to miod spadziowy [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry.
Ja już przyjęta z Kajà , krew pobrali i czekamy na dalsze kroki. Chyba nikt nie będzie robił problemu i będę mogła z młodą w łÓżku się położyć więc jakoś przetrwamy.

Odnośnie zmian w polskiej szkole. ..ja jestem załamana. Pracuje w sekretariacie gimnazjum. Za Dwa lata moje miejsce pracy zniknie z powierzchni ziemi.

Ja smaruję się oliwka. Cała bo fajnie nawilża skórę teraz gdy sezon grzewczy☺. A skóra sucha więc widzę w tym korzyść na plus☺.

Przepraszam Jeszce nie doczytałam wszystkiego.

reklama
Do góry