reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja nawet nie patrze na te kalkulatory xD po 2 ciąży wzięłam się za siebie i schudłam do 60kg, 10kg w kilka miesięcy, teraz jak nie uważam na dietę to pewnie wróci z nadwyżką :D

@za_necia tylko taki miód znalazłam na reszte pisało sztuczny choć i ten dziwnie smakuje tani nie był bo 10 za mały słoik a za prawdziwy place za litr 25zl a tu nawet nie ma pół litra
1484047392-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny doradzicie mi w kwestii kurtki :) dla męża , miałam kupić coś na rocznicę nie mam pojęcia co mąż wszystko ma, jedynie co kurtka zimowa mu się akurat w niedziele roztargała wpadłam na pomysł żeby mu kupić mam trzy linki i chcę jedną z nich.

Link do: DWUSTRONNA męska KURTKA PUCHOWA KUM004 4F - XL
Link do: MĘSKA KURTKA PUCHOWA ZIMOWA 4F Z16 KUM003 L
Link do: KURTKA PUCHOWA MĘSKA PIKOWANA KUM002 4F - L
Dodam ,że dla 33 latka ;)
Bordowa :)
Bardzo fajne kurteczki :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

@za_necia tylko taki miód znalazłam na reszte pisało sztuczny choć i ten dziwnie smakuje tani nie był bo 10 za mały słoik a za prawdziwy place za litr 25zl a tu nawet nie ma pół litra
1484047392-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Mysle ze ten miod jest ok. Dziwnie smakuje bo to miod spadziowy [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry.
Ja już przyjęta z Kajà , krew pobrali i czekamy na dalsze kroki. Chyba nikt nie będzie robił problemu i będę mogła z młodą w łÓżku się położyć więc jakoś przetrwamy.

Odnośnie zmian w polskiej szkole. ..ja jestem załamana. Pracuje w sekretariacie gimnazjum. Za Dwa lata moje miejsce pracy zniknie z powierzchni ziemi.

Ja smaruję się oliwka. Cała bo fajnie nawilża skórę teraz gdy sezon grzewczy☺. A skóra sucha więc widzę w tym korzyść na plus☺.

Przepraszam Jeszce nie doczytałam wszystkiego.

reklama
Do góry