reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ikulka, najczęściej przepisują co popadnie. Jedynie przy karmieniu piersią nie masz dużego pola do popisu. I - jak dla mnie - drogie są.

Dorotea, ja nie pisałam o odgórnym nakazaniu nastolatkom trzymania się NPR tylko o uświadomieniu im własnej biologii i płodności. I można to z powodzeniem zrobić na przykładzie NPR. Wiadomo, że są przypadki niereformowalne, ale jestem przekonana, że większość z pozytywnym zaskoczeniem stwierdzi, że kurcze rzeczywiście to działa. Nie powiem, jak zaczynałam z NPR to naprawdę byłam mile zaskoczona jakie to wszystko proste i przewidywalne. Wystarczy, ze dziewczyny się dowiedzą czegoś o swoim ciele, a chłopcom tez się to przyda. I niech sobie potem gumek tak czy inaczej używają. Ale niech owulacja, dni płodne, zmiany hormonalne i związane z nimi zmiany nastroju i zbieranie wody w organizmie będą dla nich faktem na żywym przykładzie, a nie teorią z podręczników, którą mają tak samo w doopie jak historię Polski czy równania z dwiema niewiadomymi. Tyle.

nie wiem jak dziś u was,ale ja czuję się fatalnie, mam mega zawroty głowy i do tęgo mi nie dobrze :/ chyba pójdę spać jak tylko ugotuję obiad

Ja cale sniadanie zwrocilam. Tak sie zastanawiam czy te leki co biore wogole docieraja skoro tak beltam. Leze w lozku. Strasznie kiepski dzien sie zapowiada. Az boje sie jutro jechac na czczo na pobranie krwi...

Ja cale sniadanie zwrocilam. Tak sie zastanawiam czy te leki co biore wogole docieraja skoro tak beltam. Leze w lozku. Strasznie kiepski dzien sie zapowiada. Az boje sie jutro jechac na czczo na pobranie krwi...
ja jutro też robię badania :/ jeszcze autobusem muszę jechac już mi na samą myśl nie dobrze

reklama
Do góry