Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeśli hormonalna to pewnie trzeba, bo po tabletkach można mieć problemy z sercem i ze wszystkim, ja miałam spiralę to zakładasz i od razu korzystasz masz na 5 lat za 300złPrzy braniu antykoncepcji mialyscie jakieś badania robione czy tak poprostu przepisane? Ja zamierzam brać jak urodze
Przy braniu antykoncepcji mialyscie jakieś badania robione czy tak poprostu przepisane? Ja zamierzam brać jak urodze
Przy braniu antykoncepcji mialyscie jakieś badania robione czy tak poprostu przepisane? Ja zamierzam brać jak urodze
ja jutro też robię badania :/ jeszcze autobusem muszę jechac już mi na samą myśl nie dobrzeJa cale sniadanie zwrocilam. Tak sie zastanawiam czy te leki co biore wogole docieraja skoro tak beltam. Leze w lozku. Strasznie kiepski dzien sie zapowiada. Az boje sie jutro jechac na czczo na pobranie krwi...