reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witajcie ! U mnie z pecherzem brak poprawy :-( jakby nawet gorzej...i tak sobie dumam i dumam czy na to nie wplywa cos innego...razem z informacja o ciazy dostalam tez wiadomosc o torbieli na lewym jajniku...wyszla wlasnie teraz... czy aby nie ona uciska tak to podbrzusze...gin uspokoja ze sie wchlonie, a ja juz doczytalam ze moze tez sie powiekszac a wtedy zabieg :-(

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie czytaj nic na necie. A boli Ci pęcherz,czy cewka moczowa piecze Cię tez

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Na obiad kalafiorowa,mam mega problemy z obiadami bo na nic nie mam ochoty...jeszcze jak maz ma wolne i gotuje to zjem ze smakiem,ale jak sama mam cos przyrzadzic to az mnie skreca ..

Nie wiem jak a wy,ale ja mam cały czas ochotę na lemoniada. Wczoraj zrobiłam sobie mineralna wodę, cytrynę i miod. Nie lubię pić piwa,ale czasem wypilam jak nie byłam w ciąży oczywiście, Łomża miodowe,albo piwo o smaku lemoniada i to latem zaspokoilo pragnienie i szukam cos o takim smaku,bo czuję się codziennie jak na kacu [emoji1]

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj cały dzien woda z limonka (bo cytryna za mało kwaśna Haha[emoji23])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie ! U mnie z pecherzem brak poprawy :-( jakby nawet gorzej...i tak sobie dumam i dumam czy na to nie wplywa cos innego...razem z informacja o ciazy dostalam tez wiadomosc o torbieli na lewym jajniku...wyszla wlasnie teraz... czy aby nie ona uciska tak to podbrzusze...gin uspokoja ze sie wchlonie, a ja juz doczytalam ze moze tez sie powiekszac a wtedy zabieg :-(

Kochana a wymiotujesz 3h od wzięcia antybiotyku ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@ratatujek co do brania leków, mam podobny problem bo muszę brać leki na tarczycę rano na czczo koniecznie, a z rana dzień w dzień wymiotuję. Obrałam plan, że biorę leki dopiero jak przyjeżdżam do pracy i mam tylko mdłości - polecam czekać do momentu kiedy się trochę lepiej czujesz. Lek potrzebuje trochę czasu żeby się wchłonąć, jak wymiotujesz powiedzmy do 1,5h po wzięciu to może wchłonąć się go bardzo mało albo wcale jak po pierwszej pół godzinie zwrócisz.

reklama
Dzag82 to rzeczywiście synek ma jeszcze prawo wstawać w nocy.
U nas było tak samo.Moja pierwsza córka była idealnym bejbikiem.A druga diabeł wcielony.Ja i mąż wymiękaliśmy przy niej.Na pocieszenie dodam że w maju skończy 5 lat i muszę ją ściągać rano z łóżka do przedszkola.
Też mam taki smak słono-kwaśny w tej ciąży.
Super że masz takiego mężusia.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry