reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Adeline u mne ta metoda się sprawdzała tyle lat.Ja mam tylko kilka cykli owulacyjnych w roku przeważnie 3.Wiki ma prawie 5 lat i przez ten czas były okresy że intensywnie się staraliśmy o dziecko i nie wychodziło.A tu teraz taka suprise.Widocznie tak miało być.Ja mam już 37 lat więc to ostatni dzwonek na dziecko.
Podobno można bio oil stosować na twarz.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień doberek mamusie. Nie nadążam staram się ale moje zmęczenie i ogół że czas mi ucieka przez palce nie daje mi za Wami nadążyć. Kurcze jeszcze 10 dni i usg, jestem jakaś nie spokojna... nie miałam 03.01 skanu i chodzę po ścianach i się boje czy wszystko jest ok. Mdłości dalej gdzieś tam się pojawiają ale już nie musze od razu po wstaniu czegoś jeść.

Przedwczoraj byłam u teściowej napiekłą gofrów i normalnie 5 opędzlowałam a potem odchorowałam :/ oni mieszkają w bloku i siedziałam przy głownym pionie, najpierw mi się zrobiło gorąco a potem nudności mnie do zaśnięcia nie opuściły :(

nie wiem jak dziś u was,ale ja czuję się fatalnie, mam mega zawroty głowy i do tęgo mi nie dobrze :/ chyba pójdę spać jak tylko ugotuję obiad
Kochana ja się tak czułam ostatnie 3 dni :( osłabiona do tego itp... dzisiaj dopiero mam więcej energii. choc koło 17 zrobię sobie standartowo drzemkę na 2 h :p ha ha ha

Chwała Bogu że u nas powietrze czyściutkie.Ten smog to nie fajna rzecz.
W ogóle tak słoneczko świeci u nas już wiosennie od wczoraj.Nienawidzę zimy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Wybrałam bordowy,oby tylko była dobra i pasowała przymierze na sobie zanim mu dam bo ja w jego kurtki wchodzę to mniej więcej wiem jak. A w razie czego to raczej jest możliwość do wymiany? Nie mogłam się dodzwonić żeby spytać i zamówiłam, bo musi przyjść do piątku

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Wybrałam bordowy,oby tylko była dobra i pasowała przymierze na sobie zanim mu dam bo ja w jego kurtki wchodzę to mniej więcej wiem jak. A w razie czego to raczej jest możliwość do wymiany? Nie mogłam się dodzwonić żeby spytać i zamówiłam, bo musi przyjść do piątku

Ja pracuje w sklepie internetowym. Masz prawo oddać towar w ciągu 14 dni.
Przez allegro jeszcze ochrania Cie program kupujących więc nie ma opcji żeby nie można było zwrócić.
Kurtka super ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pracuje w sklepie internetowym. Masz prawo oddać towar w ciągu 14 dni.
Przez allegro jeszcze ochrania Cie program kupujących więc nie ma opcji żeby nie można było zwrócić.
Kurtka super ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki super [emoji5] co sprzedajcie?

Witajcie ! U mnie z pecherzem brak poprawy :-( jakby nawet gorzej...i tak sobie dumam i dumam czy na to nie wplywa cos innego...razem z informacja o ciazy dostalam tez wiadomosc o torbieli na lewym jajniku...wyszla wlasnie teraz... czy aby nie ona uciska tak to podbrzusze...gin uspokoja ze sie wchlonie, a ja juz doczytalam ze moze tez sie powiekszac a wtedy zabieg :-(

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem jak a wy,ale ja mam cały czas ochotę na lemoniada. Wczoraj zrobiłam sobie mineralna wodę, cytrynę i miod. Nie lubię pić piwa,ale czasem wypilam jak nie byłam w ciąży oczywiście, Łomża miodowe,albo piwo o smaku lemoniada i to latem zaspokoilo pragnienie i szukam cos o takim smaku,bo czuję się codziennie jak na kacu [emoji1]

Do góry