reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Adeline u mne ta metoda się sprawdzała tyle lat.Ja mam tylko kilka cykli owulacyjnych w roku przeważnie 3.Wiki ma prawie 5 lat i przez ten czas były okresy że intensywnie się staraliśmy o dziecko i nie wychodziło.A tu teraz taka suprise.Widocznie tak miało być.Ja mam już 37 lat więc to ostatni dzwonek na dziecko.
Podobno można bio oil stosować na twarz.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień doberek mamusie. Nie nadążam staram się ale moje zmęczenie i ogół że czas mi ucieka przez palce nie daje mi za Wami nadążyć. Kurcze jeszcze 10 dni i usg, jestem jakaś nie spokojna... nie miałam 03.01 skanu i chodzę po ścianach i się boje czy wszystko jest ok. Mdłości dalej gdzieś tam się pojawiają ale już nie musze od razu po wstaniu czegoś jeść.

Przedwczoraj byłam u teściowej napiekłą gofrów i normalnie 5 opędzlowałam a potem odchorowałam :/ oni mieszkają w bloku i siedziałam przy głownym pionie, najpierw mi się zrobiło gorąco a potem nudności mnie do zaśnięcia nie opuściły :(

nie wiem jak dziś u was,ale ja czuję się fatalnie, mam mega zawroty głowy i do tęgo mi nie dobrze :/ chyba pójdę spać jak tylko ugotuję obiad
Kochana ja się tak czułam ostatnie 3 dni :( osłabiona do tego itp... dzisiaj dopiero mam więcej energii. choc koło 17 zrobię sobie standartowo drzemkę na 2 h :p ha ha ha

Chwała Bogu że u nas powietrze czyściutkie.Ten smog to nie fajna rzecz.
W ogóle tak słoneczko świeci u nas już wiosennie od wczoraj.Nienawidzę zimy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Wybrałam bordowy,oby tylko była dobra i pasowała przymierze na sobie zanim mu dam bo ja w jego kurtki wchodzę to mniej więcej wiem jak. A w razie czego to raczej jest możliwość do wymiany? Nie mogłam się dodzwonić żeby spytać i zamówiłam, bo musi przyjść do piątku

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Wybrałam bordowy,oby tylko była dobra i pasowała przymierze na sobie zanim mu dam bo ja w jego kurtki wchodzę to mniej więcej wiem jak. A w razie czego to raczej jest możliwość do wymiany? Nie mogłam się dodzwonić żeby spytać i zamówiłam, bo musi przyjść do piątku

Ja pracuje w sklepie internetowym. Masz prawo oddać towar w ciągu 14 dni.
Przez allegro jeszcze ochrania Cie program kupujących więc nie ma opcji żeby nie można było zwrócić.
Kurtka super ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pracuje w sklepie internetowym. Masz prawo oddać towar w ciągu 14 dni.
Przez allegro jeszcze ochrania Cie program kupujących więc nie ma opcji żeby nie można było zwrócić.
Kurtka super ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki super [emoji5] co sprzedajcie?

Witajcie ! U mnie z pecherzem brak poprawy :-( jakby nawet gorzej...i tak sobie dumam i dumam czy na to nie wplywa cos innego...razem z informacja o ciazy dostalam tez wiadomosc o torbieli na lewym jajniku...wyszla wlasnie teraz... czy aby nie ona uciska tak to podbrzusze...gin uspokoja ze sie wchlonie, a ja juz doczytalam ze moze tez sie powiekszac a wtedy zabieg :-(

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem jak a wy,ale ja mam cały czas ochotę na lemoniada. Wczoraj zrobiłam sobie mineralna wodę, cytrynę i miod. Nie lubię pić piwa,ale czasem wypilam jak nie byłam w ciąży oczywiście, Łomża miodowe,albo piwo o smaku lemoniada i to latem zaspokoilo pragnienie i szukam cos o takim smaku,bo czuję się codziennie jak na kacu [emoji1]

Do góry