reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hej, u nas +3°C i mezo z corcia na spacerze, a ja odpoczywam i pije litrami herbate z limonka, dzieki temu mdlosci lzejsze [emoji3] . U nas wiedza tylko mezo, cory, przyjaciolka, i pare dziewczyn z mojej grupy wsparcia [emoji6] , reszta rodzinki sie dowie po pierwszej wizycie u gina jak zobacze dzidziolka [emoji6] .
Milej niedzieli [emoji8]

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie zrobiłam nic aby pomoc sobie i swojemu dziecku. Obwiniam siebie i tego nie potrafię zmienic .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nic nie mogłaś zrobić nawet lekarze w takich stanach są bezradni , dlatego ja teraz jak nawet mnie coś zaboli, czy za kłuje nie lecę do ginekologa chyba,że bym krwawiła, bo wiem, że oni mi i tak nie pomogą,że natura sama swoje zrobi, z synem to szalałam co dwa tyg byłam na usg, odpuściłam teraz jak coś ma się stać złego to nic nie zdziałam

A ja dzisiaj wstałam o 11 stwierdziałam,że odpuszczam wszystko dziś, jutro będę mieć wielkie sprzątanie ... Jutro dzień wypłaty, to pięknie po czyszczę wszystko, a później ruszę na wielkie zakupy, bo nudzi mi się już w domu

Hej, u nas +3°C i mezo z corcia na spacerze, a ja odpoczywam i pije litrami herbate z limonka, dzieki temu mdlosci lzejsze [emoji3] . U nas wiedza tylko mezo, cory, przyjaciolka, i pare dziewczyn z mojej grupy wsparcia [emoji6] , reszta rodzinki sie dowie po pierwszej wizycie u gina jak zobacze dzidziolka [emoji6] .
Milej niedzieli [emoji8]

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
hey widzę,że ty też jesteś moderatorem jak truskaweczka nawet nie wiedziałam, ty teraz będziesz mieć czwarte dziecko?

Witaj , ja tez miałam podejrzenie macicy w kształcie serca ale zrobili mi histeroskopie i wykluczyli ewentualne wady.
Teraz juz nie masz macicy w kształcie serca ?
Rozmawiałam z psychologiem ale tylko mnie wkurzył bo powiedział "faktycznie znalazła sie Pani w ciężkiej sytuacji" i za ten wniosek zapłaciłam 120zl.
Jaka terapie proponujesz? Co masz na myśli?
Ja teraz tez zmieniłam podejście i do wszystkiego podchodzę na luzie, ogólnie bardzo sie zmieniłam.
Mysle ze moja dzidzia mnie uratuje, co nie zmienia faktu ze nigdy sobie tego noe wybaczę i do lekarzy tez mam żal.
Teras staram sie dbać o siebie, wypoczywać i nie biegać stałe za czymś. Wierze ze bedzie dobrze [emoji4]
Dziękuje za wsparcie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No mam na myśli właśnie terapię u psychologa. Widocznie trafiłaś do jakiegoś kretyna. Zmienić lekarza.
Nie wiem właśnie czy mam jeszcze. Na zdjęciu porównując z H jak byłam to wygląda owalnie. Niby ona się już rozciągnęła, jest bardziej elastyczna i nie ma co się martwić

Hihi ja też dopiero śniadanie zjedliśmy. Jakie masz plany zakupowe?

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
hehe nie wiem duży wózek i pcham co chcę :p jeszcze nie wiem na co mam ochotę na pewno zakupy spożywcze pierw, a później zobaczymy. Ile w domu można siedzieć. My z mężem 16 stycznia mamy 8 rocznice muszę mu coś kupić ;), ale kupię jak będę sama na mieście w jakiś dzień. Akurat mam tak,że muszę dojechać od siebie 7 km, a nie mam prawka więc na zakupy z mężem, a jak będę jechać na wyniki autobusem to wtedy prezent mu kupię, ale nie mam pojęcia jeszcze co.

Za_necia na pewno jest Ci ciężko, ale nie możesz się ciągle obwiniać...
Co do wsparcia to nie trzeba być daleko od rodziny żeby było kiepskie. Moja mama ma głęboko w nosie wszystko i wszystkich tylko jej życie ją interesuje...nawet nie zadzwoni żeby spytać jak się czuję, o wizycie już nie wspomnę a ma 20 minut. Zaplanowała sobie już nawet urlop na ten rok...oczywiście nie uwzględnia nas...prędzej mogę liczyć na teściową. To złota kobieta, która dla bliskich zrobi wszytko <3

hehe nie wiem duży wózek i pcham co chcę [emoji14] jeszcze nie wiem na co mam ochotę na pewno zakupy spożywcze pierw, a później zobaczymy. Ile w domu można siedzieć. My z mężem 16 stycznia mamy 8 rocznice muszę mu coś kupić ;), ale kupię jak będę sama na mieście w jakiś dzień. Akurat mam tak,że muszę dojechać od siebie 7 km, a nie mam prawka więc na zakupy z mężem, a jak będę jechać na wyniki autobusem to wtedy prezent mu kupię, ale nie mam pojęcia jeszcze co.
Mnie też mierzi to siedzenie, ale jakoś sobie czas organizuję ;) wybrałam się wczoraj na zakupy, ale były takie tłumy że tylko wkurzona wróciłam. A ja lubię na spokojnie pooglądać, pomacać. Z prezentami dla Mków zawsze kłopot...

reklama
Mnie też mierzi to siedzenie, ale jakoś sobie czas organizuję ;) wybrałam się wczoraj na zakupy, ale były takie tłumy że tylko wkurzona wróciłam. A ja lubię na spokojnie pooglądać, pomacać. Z prezentami dla Mków zawsze kłopot...
właśnie nie mam pomysłu na prezent :/ ja to samo jak wczoraj byłam w biedronce, a tylko chciałam kakao dla dziecka, a tam wszystkie kasy otwarte ludzie oszaleli zakupy robili jakby miały być jakieś święta , też byłam spięta, bo trochę stałam w kolejce, a nikt cię nawet nie przepuści z jedną rzeczą, ja to taka jestem,że prosić się nie będę :p ale jak ja robię zakupy i widzę, że ktoś ma jedną rzecz to przepuszczam, bo co mi szkodzi. Jak widać nie każdy ma taki charakter

Do góry