reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mojego zadowalają książki ;) nie wiem, może jakiś zegarek, albo ładny krawat jak używa. Są też sklepy typu gryfnie.pl ale nie wiem z jakiej części Polski jesteś a to bp. Koszulki z napisami gwarą śląską, nie każdemu pasuje.

Truskaweczka nie miała jakiegoś wypadu gdzieś albo nalotu znajomych?

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Adeline89 tak mam "moderatora" ale na moim wczesniejszym watku gdzie staralismy sie o moja trzecia ksiezniczke ;-) , tak teraz bedziemy mieli czwarte dziecie :-D

Ja tez uwazam ze moje dwa wczesniejsze poronienia to poprostu tak mialo byc i niczyja w tym wina, ale do takiego wnoosku to musi dojsc kazda z nas sama :-/

Ja tez na zakupy musze sie jutro wybrac, bo lodowka pustoszeje, mialam smaka na nalesniki i co .... pol szklanki maki wrrrryyy .
Co do prezentow to z mezem wieczny problem hihi .

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

No mam na myśli właśnie terapię u psychologa. Widocznie trafiłaś do jakiegoś kretyna. Zmienić lekarza.
Nie wiem właśnie czy mam jeszcze. Na zdjęciu porównując z H jak byłam to wygląda owalnie. Niby ona się już rozciągnęła, jest bardziej elastyczna i nie ma co się martwić

Moja mama obraca sie w kręgu psychologów i wyszukała mi jedna z najlepszych babek z trójmiescie. Na necie tez ma rewelacyjne opinie. Ja uważam ze psycholog ma Cie ukierunkować, możesz sie wygadać jak nie masz znajomych/rodziny. Ja juz do wielu wniosków doszłam i ona mi powiedziała co juz wiedziałam.
Mam mega ciężki charakter to inna sprawa..
Moze sie rozciąga, moze masz racje, skoro na usg była normalnego kształtu to musi tak byc [emoji4][emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mojego zadowalają książki ;) nie wiem, może jakiś zegarek, albo ładny krawat jak używa. Są też sklepy typu gryfnie.pl ale nie wiem z jakiej części Polski jesteś a to bp. Koszulki z napisami gwarą śląską, nie każdemu pasuje.

Truskaweczka nie miała jakiegoś wypadu gdzieś albo nalotu znajomych?

krawat odpada mąż ubiera się tylko w garniak koszule na imprezki ,a ma już parę krawatów, my dolnośląskie. Zegarek ma zaszalałam na 30 urodziny kupiłam mu za 350zł. U nas mało miasteczko nie bardzo jest w czym przebierać jeszcze rozejrzę się na necie może coś znajdę powinno dojść do 16, ostatnio kupiłam mu orginalny portfel , a najgorszym wypadku kupię mu perfumy jakieś lepsze, on lubi się psikać, perfum ma na miesiąc , gorzej niż ja , nie oszczędza leci skoksem jak z dezodorantem :p

Adeline89 tak mam "moderatora" ale na moim wczesniejszym watku gdzie staralismy sie o moja trzecia ksiezniczke ;-) , tak teraz bedziemy mieli czwarte dziecie :-D

Ja tez uwazam ze moje dwa wczesniejsze poronienia to poprostu tak mialo byc i niczyja w tym wina, ale do takiego wnoosku to musi dojsc kazda z nas sama :-/

Ja tez na zakupy musze sie jutro wybrac, bo lodowka pustoszeje, mialam smaka na nalesniki i co .... pol szklanki maki wrrrryyy .
Co do prezentow to z mezem wieczny problem hihi .

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
ja ostatnio jadłam naleśniki narobiłam tyle i zjadłam,że brzuch mnie bolał , a i tak czaiłam się jeszcze żeby wcisnąć :p zrobiłabym sobie teraz z serem , szkoda,że jagód nie mam jeszcze w słoiczku z syropem mniam. Facetowi naprawdę ciężko o prezent
Podziwiam czwarte dziecko , ja kocham dzieci ,ale nie wiem czy bym wydołała z czwórką, chociaż tamte masz już takie starsze to fajnie

Za_necia na pewno jest Ci ciężko, ale nie możesz się ciągle obwiniać...
Co do wsparcia to nie trzeba być daleko od rodziny żeby było kiepskie. Moja mama ma głęboko w nosie wszystko i wszystkich tylko jej życie ją interesuje...nawet nie zadzwoni żeby spytać jak się czuję, o wizycie już nie wspomnę a ma 20 minut. Zaplanowała sobie już nawet urlop na ten rok...oczywiście nie uwzględnia nas...prędzej mogę liczyć na teściową. To złota kobieta, która dla bliskich zrobi wszytko <3

Tez mam bardzo dobry kontakt z mama, to moja najlepsza przyjaciółka. Ale ten kontakt jest inny przez skype jak kogoś bliskiego nie widzisz pol roku.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja idę z synkiem teraz bałwana lepić :p bo dziś śnieg fajny na lepienie słoneczko świeci i -5 ;) później jadę do rodziców na kawę (inkę ) ;) raz na jakiś czas trzeba ich odwiedzić.

Jestem jestem :D czytam Was na bieżąco ale z odpisywaniem kiepsko :/ i mnie dopadło przeziębienie. Plus tego jest taki, że nie muszę wychodzić w te mrozy na dwór :p
A z prezentem dla M też zawsze mam problem. A jak się go pytam czy może czegoś nie potrzebuje to zawsze mówi, że nie bo wszystko ma. No i weź coś takiemu kup :p

reklama
Witajcie. Ja nie uwazam,ze zagrozenie mija z 12 tygodniem, a ze spada. Bo jednak wiecej poronien zdarza sie do 10-11 tyg, pozniej zdarza sie po prostu rzadziej,nie oznacza ze nigdy. Ja cala ciaze balam sie o Jagode, a jak w 37 tyg tetno spadalo to wylam jak bobr,lezalam 10 dni w szpitalu az do cc. Oczywiscie z mala bylo ok tylko podczas ktg bawila sie pępowina...jednak tego strachu wole nie wspominac...

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry