A gdzie znikła nam @Truskaweczka2017 , albo zgubiłam się w postach, albo dawno cię nie wiedziałam
reklama
GuaRaNa
Fanka BB :)
Mojego zadowalają książki nie wiem, może jakiś zegarek, albo ładny krawat jak używa. Są też sklepy typu gryfnie.pl ale nie wiem z jakiej części Polski jesteś a to bp. Koszulki z napisami gwarą śląską, nie każdemu pasuje.
Truskaweczka nie miała jakiegoś wypadu gdzieś albo nalotu znajomych?
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Adeline89 tak mam "moderatora" ale na moim wczesniejszym watku gdzie staralismy sie o moja trzecia ksiezniczke ;-) , tak teraz bedziemy mieli czwarte dziecie
Ja tez uwazam ze moje dwa wczesniejsze poronienia to poprostu tak mialo byc i niczyja w tym wina, ale do takiego wnoosku to musi dojsc kazda z nas sama :-/
Ja tez na zakupy musze sie jutro wybrac, bo lodowka pustoszeje, mialam smaka na nalesniki i co .... pol szklanki maki wrrrryyy .
Co do prezentow to z mezem wieczny problem hihi .
Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez uwazam ze moje dwa wczesniejsze poronienia to poprostu tak mialo byc i niczyja w tym wina, ale do takiego wnoosku to musi dojsc kazda z nas sama :-/
Ja tez na zakupy musze sie jutro wybrac, bo lodowka pustoszeje, mialam smaka na nalesniki i co .... pol szklanki maki wrrrryyy .
za_necia11
No mam na myśli właśnie terapię u psychologa. Widocznie trafiłaś do jakiegoś kretyna. Zmienić lekarza.
Nie wiem właśnie czy mam jeszcze. Na zdjęciu porównując z H jak byłam to wygląda owalnie. Niby ona się już rozciągnęła, jest bardziej elastyczna i nie ma co się martwić
Moja mama obraca sie w kręgu psychologów i wyszukała mi jedna z najlepszych babek z trójmiescie. Na necie tez ma rewelacyjne opinie. Ja uważam ze psycholog ma Cie ukierunkować, możesz sie wygadać jak nie masz znajomych/rodziny. Ja juz do wielu wniosków doszłam i ona mi powiedziała co juz wiedziałam.
Mam mega ciężki charakter to inna sprawa..
Moze sie rozciąga, moze masz racje, skoro na usg była normalnego kształtu to musi tak byc [emoji4][emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
krawat odpada mąż ubiera się tylko w garniak koszule na imprezki ,a ma już parę krawatów, my dolnośląskie. Zegarek ma zaszalałam na 30 urodziny kupiłam mu za 350zł. U nas mało miasteczko nie bardzo jest w czym przebierać jeszcze rozejrzę się na necie może coś znajdę powinno dojść do 16, ostatnio kupiłam mu orginalny portfel , a najgorszym wypadku kupię mu perfumy jakieś lepsze, on lubi się psikać, perfum ma na miesiąc , gorzej niż ja , nie oszczędza leci skoksem jak z dezodorantemMojego zadowalają książki nie wiem, może jakiś zegarek, albo ładny krawat jak używa. Są też sklepy typu gryfnie.pl ale nie wiem z jakiej części Polski jesteś a to bp. Koszulki z napisami gwarą śląską, nie każdemu pasuje.
ja ostatnio jadłam naleśniki narobiłam tyle i zjadłam,że brzuch mnie bolał , a i tak czaiłam się jeszcze żeby wcisnąć zrobiłabym sobie teraz z serem , szkoda,że jagód nie mam jeszcze w słoiczku z syropem mniam. Facetowi naprawdę ciężko o prezentAdeline89 tak mam "moderatora" ale na moim wczesniejszym watku gdzie staralismy sie o moja trzecia ksiezniczke ;-) , tak teraz bedziemy mieli czwarte dziecie
Podziwiam czwarte dziecko , ja kocham dzieci ,ale nie wiem czy bym wydołała z czwórką, chociaż tamte masz już takie starsze to fajnie
za_necia11
Za_necia na pewno jest Ci ciężko, ale nie możesz się ciągle obwiniać...
Co do wsparcia to nie trzeba być daleko od rodziny żeby było kiepskie. Moja mama ma głęboko w nosie wszystko i wszystkich tylko jej życie ją interesuje...nawet nie zadzwoni żeby spytać jak się czuję, o wizycie już nie wspomnę a ma 20 minut. Zaplanowała sobie już nawet urlop na ten rok...oczywiście nie uwzględnia nas...prędzej mogę liczyć na teściową. To złota kobieta, która dla bliskich zrobi wszytko <3
Tez mam bardzo dobry kontakt z mama, to moja najlepsza przyjaciółka. Ale ten kontakt jest inny przez skype jak kogoś bliskiego nie widzisz pol roku.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Truskaweczka2017
Moderatorka
Jestem jestem czytam Was na bieżąco ale z odpisywaniem kiepsko :/ i mnie dopadło przeziębienie. Plus tego jest taki, że nie muszę wychodzić w te mrozy na dwór
A z prezentem dla M też zawsze mam problem. A jak się go pytam czy może czegoś nie potrzebuje to zawsze mówi, że nie bo wszystko ma. No i weź coś takiemu kup
A z prezentem dla M też zawsze mam problem. A jak się go pytam czy może czegoś nie potrzebuje to zawsze mówi, że nie bo wszystko ma. No i weź coś takiemu kup
reklama
Witajcie. Ja nie uwazam,ze zagrozenie mija z 12 tygodniem, a ze spada. Bo jednak wiecej poronien zdarza sie do 10-11 tyg, pozniej zdarza sie po prostu rzadziej,nie oznacza ze nigdy. Ja cala ciaze balam sie o Jagode, a jak w 37 tyg tetno spadalo to wylam jak bobr,lezalam 10 dni w szpitalu az do cc. Oczywiscie z mala bylo ok tylko podczas ktg bawila sie pępowina...jednak tego strachu wole nie wspominac...
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom