reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hej, u nas +3°C i mezo z corcia na spacerze, a ja odpoczywam i pije litrami herbate z limonka, dzieki temu mdlosci lzejsze [emoji3] . U nas wiedza tylko mezo, cory, przyjaciolka, i pare dziewczyn z mojej grupy wsparcia [emoji6] , reszta rodzinki sie dowie po pierwszej wizycie u gina jak zobacze dzidziolka [emoji6] .
Milej niedzieli [emoji8]

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie zrobiłam nic aby pomoc sobie i swojemu dziecku. Obwiniam siebie i tego nie potrafię zmienic .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nic nie mogłaś zrobić nawet lekarze w takich stanach są bezradni , dlatego ja teraz jak nawet mnie coś zaboli, czy za kłuje nie lecę do ginekologa chyba,że bym krwawiła, bo wiem, że oni mi i tak nie pomogą,że natura sama swoje zrobi, z synem to szalałam co dwa tyg byłam na usg, odpuściłam teraz jak coś ma się stać złego to nic nie zdziałam

A ja dzisiaj wstałam o 11 stwierdziałam,że odpuszczam wszystko dziś, jutro będę mieć wielkie sprzątanie ... Jutro dzień wypłaty, to pięknie po czyszczę wszystko, a później ruszę na wielkie zakupy, bo nudzi mi się już w domu

Hej, u nas +3°C i mezo z corcia na spacerze, a ja odpoczywam i pije litrami herbate z limonka, dzieki temu mdlosci lzejsze [emoji3] . U nas wiedza tylko mezo, cory, przyjaciolka, i pare dziewczyn z mojej grupy wsparcia [emoji6] , reszta rodzinki sie dowie po pierwszej wizycie u gina jak zobacze dzidziolka [emoji6] .
Milej niedzieli [emoji8]

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
hey widzę,że ty też jesteś moderatorem jak truskaweczka nawet nie wiedziałam, ty teraz będziesz mieć czwarte dziecko?

Witaj , ja tez miałam podejrzenie macicy w kształcie serca ale zrobili mi histeroskopie i wykluczyli ewentualne wady.
Teraz juz nie masz macicy w kształcie serca ?
Rozmawiałam z psychologiem ale tylko mnie wkurzył bo powiedział "faktycznie znalazła sie Pani w ciężkiej sytuacji" i za ten wniosek zapłaciłam 120zl.
Jaka terapie proponujesz? Co masz na myśli?
Ja teraz tez zmieniłam podejście i do wszystkiego podchodzę na luzie, ogólnie bardzo sie zmieniłam.
Mysle ze moja dzidzia mnie uratuje, co nie zmienia faktu ze nigdy sobie tego noe wybaczę i do lekarzy tez mam żal.
Teras staram sie dbać o siebie, wypoczywać i nie biegać stałe za czymś. Wierze ze bedzie dobrze [emoji4]
Dziękuje za wsparcie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No mam na myśli właśnie terapię u psychologa. Widocznie trafiłaś do jakiegoś kretyna. Zmienić lekarza.
Nie wiem właśnie czy mam jeszcze. Na zdjęciu porównując z H jak byłam to wygląda owalnie. Niby ona się już rozciągnęła, jest bardziej elastyczna i nie ma co się martwić

Hihi ja też dopiero śniadanie zjedliśmy. Jakie masz plany zakupowe?

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
hehe nie wiem duży wózek i pcham co chcę :p jeszcze nie wiem na co mam ochotę na pewno zakupy spożywcze pierw, a później zobaczymy. Ile w domu można siedzieć. My z mężem 16 stycznia mamy 8 rocznice muszę mu coś kupić ;), ale kupię jak będę sama na mieście w jakiś dzień. Akurat mam tak,że muszę dojechać od siebie 7 km, a nie mam prawka więc na zakupy z mężem, a jak będę jechać na wyniki autobusem to wtedy prezent mu kupię, ale nie mam pojęcia jeszcze co.

Za_necia na pewno jest Ci ciężko, ale nie możesz się ciągle obwiniać...
Co do wsparcia to nie trzeba być daleko od rodziny żeby było kiepskie. Moja mama ma głęboko w nosie wszystko i wszystkich tylko jej życie ją interesuje...nawet nie zadzwoni żeby spytać jak się czuję, o wizycie już nie wspomnę a ma 20 minut. Zaplanowała sobie już nawet urlop na ten rok...oczywiście nie uwzględnia nas...prędzej mogę liczyć na teściową. To złota kobieta, która dla bliskich zrobi wszytko <3

hehe nie wiem duży wózek i pcham co chcę [emoji14] jeszcze nie wiem na co mam ochotę na pewno zakupy spożywcze pierw, a później zobaczymy. Ile w domu można siedzieć. My z mężem 16 stycznia mamy 8 rocznice muszę mu coś kupić ;), ale kupię jak będę sama na mieście w jakiś dzień. Akurat mam tak,że muszę dojechać od siebie 7 km, a nie mam prawka więc na zakupy z mężem, a jak będę jechać na wyniki autobusem to wtedy prezent mu kupię, ale nie mam pojęcia jeszcze co.
Mnie też mierzi to siedzenie, ale jakoś sobie czas organizuję ;) wybrałam się wczoraj na zakupy, ale były takie tłumy że tylko wkurzona wróciłam. A ja lubię na spokojnie pooglądać, pomacać. Z prezentami dla Mków zawsze kłopot...

reklama
Mnie też mierzi to siedzenie, ale jakoś sobie czas organizuję ;) wybrałam się wczoraj na zakupy, ale były takie tłumy że tylko wkurzona wróciłam. A ja lubię na spokojnie pooglądać, pomacać. Z prezentami dla Mków zawsze kłopot...
właśnie nie mam pomysłu na prezent :/ ja to samo jak wczoraj byłam w biedronce, a tylko chciałam kakao dla dziecka, a tam wszystkie kasy otwarte ludzie oszaleli zakupy robili jakby miały być jakieś święta , też byłam spięta, bo trochę stałam w kolejce, a nikt cię nawet nie przepuści z jedną rzeczą, ja to taka jestem,że prosić się nie będę :p ale jak ja robię zakupy i widzę, że ktoś ma jedną rzecz to przepuszczam, bo co mi szkodzi. Jak widać nie każdy ma taki charakter

Do góry