za_necia11
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny, dziękuję za miłe przyjęcie Ja dzisiaj pod południa miałam taką migrenę, że jak wróciłam pi pracy i wizycie u gina do domu to spałam do wpół do 8. Ale już na szczęście przeszło. Wyniki krwi mam ponoć idealne, nawet TSH, z którym mam odwieczne problemy, więc się tym bardziej cieszę A mój bąbelek ma już 4,85 cm! A jak sie wiercił! Serducho pika jak oszalale. I jednej rzeczy nie rozumiem. Z przeliczania ostatniej miesiączki wychodzi mi 10t 2d, a z usg 11+6. Na jakiej podstawie usg to liczy? Wielkości dziecka? Czy jak?
Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
tak po wielkości dziecka mierzy je ,widocznie zaszlas szybko ja mialam owulacje w roznych dniach ostatnio w dniu spodziewanej miesiaczki wtedy nie bylo jeszcze bobo widac albo bąbel wielki bedzieHej dziewczyny, dziękuję za miłe przyjęcie Ja dzisiaj pod południa miałam taką migrenę, że jak wróciłam pi pracy i wizycie u gina do domu to spałam do wpół do 8. Ale już na szczęście przeszło. Wyniki krwi mam ponoć idealne, nawet TSH, z którym mam odwieczne problemy, więc się tym bardziej cieszę A mój bąbelek ma już 4,85 cm! A jak sie wiercił! Serducho pika jak oszalale. I jednej rzeczy nie rozumiem. Z przeliczania ostatniej miesiączki wychodzi mi 10t 2d, a z usg 11+6. Na jakiej podstawie usg to liczy? Wielkości dziecka? Czy jak?
Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
mi jest,ale ja chora tez, ile masz stopni w domu? Ja mam ciagle zimne nogi
po angielsku za wiele nie przeczytam, ale może streściszLink do: 15 Medical Signs That Prove It's A Boy
Fajny artykuł na temat MEDYCZNYCH symptomów wskazujących na chlopca[emoji16] po angielsku, przepraszam[emoji4]
Ciekawa sprawa z prędkością bicia serca maluszka.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam zielonego pojęcia, kiedy miałam owulację, po prostu się z mężem "intensywnie staraliśmy" i się udało a tym dużym bobo nie strasz, bo mój synek nie wyglądał w ciąży na wielkoluda, a miał 3780 jak się urodził... To co będzie teraz...?tak po wielkości dziecka mierzy je ,widocznie zaszlas szybko ja mialam owulacje w roznych dniach ostatnio w dniu spodziewanej miesiaczki wtedy nie bylo jeszcze bobo widac albo bąbel wielki bedzie