o rany, nawet nie strasz[emoji85] ja zemdleje przy trzeciej najdalej[emoji23]czemu tak duzo? Powiedz mi tak z ciekawości zapytam bo w sumie nie wiem czy blood testy to jest routine czy non routine prenatal service? Zagłębiam sie w tym moim ubezpieczeniu i ciezko mi rozkminić niektóre rzeczy. Mam routine prenatal service- czyli rozumiem ze wszystkie prenatalne wizyty ginekologiczne- zwolnione z deductible, czyli za darmoszke, usg sie domyślam jest non routine, a jak ze wszystkimi testami?
Annatryb, mega news!! Serdecznie gratuluje!! Moja siostra ma dwuletnie twinsy, dwujajowe, chłopca i dziewczynkę, jest urobiona po pachy ale jak na nich spojrzę to ma taka miłość w oczach do tych maluchów i takie pokłady cierpliwości ze przysięgam nie wiem skad[emoji4]
Jednojajowe bedą na pewno tej samej płci, nie ma szans na parke, wiec albo dwa chłopaki albo dziewuszki[emoji7]
Ja mam jeszcze równo tydzień do pierwszego usg, chyba osiwieje do tego czasu[emoji849]jutro zaczynam 7tc a apka dzis mi powiedziała ze najprawdopodobniej zaczęło juz bić serduszko[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom