reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Kobietki moje po kilku dniach nieobecności nie ma opcji nadrobienia. 100 stron nowych mi wyświetliło !!! Szok [emoji3]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sensual ściskam mocno... Na pewno Aniołek do ciebie wróci.

Macie szalone tempo...
Witam 2 nowe koleżanki. Justynka ja też mam torbiel i choć lekarz mówił, że to nic groźnego to tez się tym przejmuję.

Boże dziś istne apogeum kleczenia nad kibelkiem. Chyba z 10 razy co najmniej, przez co musialam zwolnić się z pracy. Ostatnio konował nie chciał mi dać zwolnienia, a następną wizytę mam 12go. Umrę do tego czasu, bo pracuje z klientem. Przeszkadzają mi zapachy zwłaszcza jak przyjdzie wykąpany w perfumach, z kawą lub prosto po fajku... Masakra totalna. Na razie jestem tak wymęczona nudnościami i torsjami, że zamiast cieszyć się z ciąży przeklinam swoj stan. Do lodowki zajrzeć nie mogę bo wszystko mi cuchnie. Nic za wyjatkiem pomaranczy mi nie pomaga i nie smakuje ;( :(

U mnie tez ciezko. Mdlosci okropne. Wszystko jest fuj. Jak dzis skonczylam rozmowy z tronem to mnie rozwolnienie dopadlo. Zaparc nie mam. Jak juz to rozwolnienie. Slodyczy wogole nie moge i nie jem. Ukojenie daja mi pomidory. I na tym sie konczy. Zupy rez sa ok. Chleb tylko z serkiem smietankowym. Kiedy bedzie lepiej? No nic dziewczyny. Ide spac. Do jutra ;)

Kotomiś, nie czekaj do wizyty u gina. rodzinny tez Ci może wystawić zwolnienie. Ja się tak ratowałam, moja lekarka mi na tydzień wypisała. Pytała nawet czy chcę, żeby wpisać B na druku.

Ja mam to samo bo pracuje w salonie kosmetycznym i wszystkie "niunie" wylewają na siebie litry perfum. Albo śmierdzą im ręce papierosami [emoji20]
Najgorzej bo nie mamy socjalu i dziewczyny podgrzewają sobie jedzenie a mikrofali to łosoś to kurczak, jakieś indyjskie ryże curry... Mam dość. A na dodatek lawendowy spray do wc [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sensual ściskam mocno... Na pewno Aniołek do ciebie wróci.

Macie szalone tempo...
Witam 2 nowe koleżanki. Justynka ja też mam torbiel i choć lekarz mówił, że to nic groźnego to tez się tym przejmuję.

Boże dziś istne apogeum kleczenia nad kibelkiem. Chyba z 10 razy co najmniej, przez co musialam zwolnić się z pracy. Ostatnio konował nie chciał mi dać zwolnienia, a następną wizytę mam 12go. Umrę do tego czasu, bo pracuje z klientem. Przeszkadzają mi zapachy zwłaszcza jak przyjdzie wykąpany w perfumach, z kawą lub prosto po fajku... Masakra totalna. Na razie jestem tak wymęczona nudnościami i torsjami, że zamiast cieszyć się z ciąży przeklinam swoj stan. Do lodowki zajrzeć nie mogę bo wszystko mi cuchnie. Nic za wyjatkiem pomaranczy mi nie pomaga i nie smakuje ;( :(
Mi na wizycie usg lekarz pytał czy mam mdłości, jako że nie miałam(i mam nadzieje ze nie przyjdą:)) to ostrzegł że mogą się pojawić i powiedział że najskuteczniejsza na mdłości ciążowe jest witamina C tylko ta naturalna występująca np w cytrusach imbirze...
Koleżanka z pracy która też jest w ciąży jak jej powiedzialam zaczęła pić wodę z cytryną i troche jej złagodziło dolegliwości,
Myślę że w witaminie C jest tajrmnica tego że możesz jeść pomarańcze:D

A u mnie dzis ciagniecie w podbrzuszu i delikatne skurcze...mam nadzieje ze to macica sie rozciaga....choc mala panika juz jest

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Ratatujek ja w polowie 8 tyg i wlasnie zaczal mnie bolec prawy jajnik i delikatne skurcze mam nadzieje ze to dzidzia bo wczoraj jak mi robila usg mowila ze jest na prawym jajniku zazylam nospe forte duphaston i leze dobrze ze dzieci dopiero co uspilismy:) poleze

reklama
@angelika ja też mam jutro wizyte o 14:30 też sie zaczynam denerwować....
@Lina1555 gdy byłam w 8 miesiącu starszy syn złapał ospe zadzwonilam do gina kazał mi natychmiast jechać do szpitala wojewódzkiego w którym podadzą mi przeciwciala tak zrobilam spędziłam tam niecałą dobę podali mi dozylnie Varitect nic sie po tym nie działo

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry