Niusia123 u mbnie na lewym jajniku torbiel, tez mnie troche niepokoi, biore caly czas luteine i zastrzyki w brzuch...musi byc dobrze!
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj sie kochana :*:*:*Witam sie mamusie i jednoczesnie bede musiala sie z Wami pozegnac. Rano dostalam brazowe plemienie i za godzine bylam juz w szpitalu u mojego lekarza. Zrobil usg i stwierdzil ze ciaza obumarla serduszko nie bije jestem juz na oddziale o 13 dostalam pierwsza tabletke na wywolanie poronienia. Brzuch boli okropnie a to dopiero poczatek dziewczyny nie bede Was tu zalamywac dlatego zegnam sie i zycze wspanialych miesiecy zakonczonych latwymi porodami.
Tak ratatujek damy rade!!! Wiele dziewczyn ma torbiele i rodzi zdrowe dzidzie wlasnie czytalam na necie jesli bol jest lekko jak na menstruacje wziac nospe i nie ma krwawienia to dzidzia rosnieNiusia123 u mbnie na lewym jajniku torbiel, tez mnie troche niepokoi, biore caly czas luteine i zastrzyki w brzuch...musi byc dobrze!
Już trochę mi przeszło...
mój przyszedł do mnie położył się przytulil, poglaskal, podrapał i już było lżej..
dzisiaj jadłam wieczorem domowej roboty rosol i później owoc pamelo... nie wiem po czym ale mam nadety brzuch i żołądek ostro mnie boli...
teraz ratuje się gorąca herbata...
Mierzycie sobie temperaturę ?
Wcześniej jak miałam dużo objawów ciążowych miałam 36,8 podwyższona a teraz 36,4 nie powiem że znowu mi to źle się widzi.. Ale tłumacze sobie na różne sposoby ;p
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom