reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nie wiem skąd się bierze ta nie pewność u mnie... Ja chyba nie potrafię uwierzyć że tak faktycznie mogę być mama... I uwierzyć że może się udać za pierwszym razem..
Gubię się...
Tak bardzo mi zależy że aż glupieje. .
ciężkie to macierzyństwo...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Taki już los Matki...:-)
Od pojawienia się dwóch kresek drżymy o fasolkę, potem po porodzie byle jaki niepokojący objaw doprowadza nas do zawału, potem guzy obtarcia skaleczenia przeziebienia zawsze coś... idzie do przedszkola martwisz się czy sobie poradzi do szkoły to samo... Gdy będzie nastolatkiem bedziemy martwiły się jak za późno będzie wracało do domu... a gdy dorośnie i pójdzie na swoje do końca życia nasze serce Matki będzie drżało czy na pewno nasze dziecko ma się dobrze i jest szczęśliwe...
A to wszystko z wielkiej miłości do tej Małej istoty która jest naszym Dzieckiem
Jesteśmy (niektóre o raz kolejny) na początku tej pięknej drogi zwanej Macierzyństwem:)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@Sensual bardzo mi przykro. Płacz, nie tłum emocji w sobie. Trzymaj się kochana :*
@GuaRaNa gratuluję udanej wizyty :)
Ja mimo że się boję to jednak czuję że tym razem wszystko będzie dobrze. W końcu nasza córeczka nad nami czuwa :) w ogóle to czas mi tak szybko mija że szok
Dziewczyny macie jakieś sposoby na suche dłonie? W zimie zawsze mam je tak suche, że aż mi pękają :/ kremy pomagają tylko na chwilę

Sensual tak mi przykro... Jeszcze słonko zaświeci dla Ciebie.
o.paulina ma racje czarny scenariusz to najgorsze co możecie zrobić swojemu maluszkowi. Nie pomagacie mu...
Ja takim scenariuszem zadzkodzilam mojemu maluszkowi. Myslalam ze wszystko co robię robię złe i popadłam w paranoje. O niczym innym nie myslalam tylko kiedy skończy sie moja ciąża, nigdy nie myslalam o porodzie i co bedzie pózniej bo noe wierzyłam ze soe uda. Uśmiechniecie sie, jesteście zdrowe i wasze dzieciątka sie rozwijają książkowego. Wszystko bedzie dobrze .
GuaRaNa cieszę sie bardzo ze wszystko dobrze u was [emoji8]
Katy83 piękne dzieciątko [emoji7][emoji7]
Angelika potrzebujesz z kimś porozmawiać ?
Truskaweczka ja tez wierze ze tym razem sie uda[emoji4]
Boże ja dopiero wstałam , znów ... Spałam kolejne 2h
Wychodzi na to ze więcej spałam niz byłam na nogach w ciagu dnia...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak wylaczyc powiadomienia? Zeby na poczte nie przychodzilo ze jest nowa wiadomosc. Ciemna jestem ;)

Ogarnelam juz

Ostatnia edycja:
@Adeline89 czy możesz jeszcze raz wrzucić ten link o seksie w ciąży, albo nazwisko tego faceta.
Nie chcę po necie szukać bo strach co wyskoczy ;)

Trochę mnie uspokoił ten gin bo myślałam że trzeba będzie prosić żeby zaglądać do dzieciątka. Z kolei nie zlecił mi żadnych konkretnych badań tylko morfo, mocz tsh i grupa krwi. A gdzie reszta? Może później.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chyba muszę się jakoś ogarnąć do tej wizyty... Moje myśli są cały czas czarne... ze cały czas robię krzywdę dzidzi bo cały czas ją stresowalam... operacja psa, kłótnie w domu, straszna atmosfera w pracy..
Źle się odzywam...
i brak tych objawów... brak bolacego podbrzusza mnie przeraża.. .
Jak jutro zobaczę że z malenstwem jest wszystko ok to myślę że dopiero się uspokoje i zaczne już kupować ubranka czy coś żeby tylko nie myśleć o złych rzeczach..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Angelika nie możesz tak...
Daj znac jutro koniecznie co po wizycie i weź sie za siebie. Moze masaż dla kobiet w ciazy Cie odpręży? Zakupy? Film?
Naprawdę łatwo sie wpakować w głęboki dołek w ciazy ale gorzej z niego wyjsć. Pamiętaj ze jesteśmy z Toba.
Każda ciąża jest inna i nie możesz sie przejmować ze Cie brzuch nie boli, naprawdę. Uspokój sie i pomasuj maleństwo i porozmawiaj z nim.
Ja jak sie denerwuje to przepraszam i mowię ze bede dbać o nie i ma sie nie bać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry