reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Tak. Malo zapasci nie dostalam. Potraktowal przedmiotowo. Powiedzial ze jest juz krwotok. A mi wtedy nic nie bylo. To byl dopiero 4tydz. Wymyslil ja w prawym jajniku. Kazal sie klasc i wycinac. Ale poczekalam. Powtorzylam bete. Usg co rusz i jest ok. Czytam was od poczatku. Ale wy macie tempo ze ledwo nadazam jestem od poczatku na zwolnieniu lek. Z racji systemu 4 brygadowego. Nocek i kontaktu z piecami lutowniczymi.

reklama
Klusek, witaj :blink:. Nie byłam nigdy na innym forum ciążowym poza babyboom, tu jestem chyba od stycznia 2012 i nigdzie indziej mnie nie było. Po czym "mnie" kojarzysz? :laugh2:

Tak. Malo zapasci nie dostalam. Potraktowal przedmiotowo. Powiedzial ze jest juz krwotok. A mi wtedy nic nie bylo. To byl dopiero 4tydz. Wymyslil ja w prawym jajniku. Kazal sie klasc i wycinac. Ale poczekalam. Powtorzylam bete. Usg co rusz i jest ok. Czytam was od poczatku. Ale wy macie tempo ze ledwo nadazam jestem od poczatku na zwolnieniu lek. Z racji systemu 4 brygadowego. Nocek i kontaktu z piecami lutowniczymi.

Witaj Klusek:) współczuje spotkania na swej drodze takiego debila, całe szczęście ze wszystko jest dobrze:) najlepiej skomentuj wizytę na jakiejś stronce typu "znany lekarz" żeby ostrzec inne kobietki :) ja często kieruje sie opiniami ze znanego lekarza i raczej zawsze sie zgadzają. Jak czasem nie było miejsca do jakiegoś to wybieram takiego" średniego" i jest rzeczywiście średni albo co gorsza beznadziejny jak piszą...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzag bo dziewczyna podobna ze zdj
I tez ma synow o takim samym imieniu. Tamto forum zdrowie kobiety bodajze sie zwalo ;)

Witaj Klusek:) współczuje spotkania na swej drodze takiego debila, całe szczęście ze wszystko jest dobrze:) najlepiej skomentuj wizytę na jakiejś stronce typu "znany lekarz" żeby ostrzec inne kobietki :) ja często kieruje sie opiniami ze znanego lekarza i raczej zawsze sie zgadzają. Jak czasem nie było miejsca do jakiegoś to wybieram takiego" średniego" i jest rzeczywiście średni albo co gorsza beznadziejny jak piszą...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja tak samo na znany lekarz patrzę aby najwięcej pozytywów,wiadomo,ze nie da sie dogodzić wszystkim, ale widac po opinni

Nadaje z lozka. Dzis gorszy dzien. Mdlosci masakryczne.
Zreszta po 10 latach wszystko jest dla mnie nowoscia. Tez w tym samym czasie co Wy jadlam ogorkowa ;)

reklama
Ja uważam, że jeśli ktoś zna się na danym temacie to wcale się nie wymądrza tylko przekazuje swoją wiedzę ;) moja teściowa np zna się na wszystkim a wiadomo że jak ktoś zna się na wszystkim to nie zna się na niczym :p pewnie nawet u lekarza kłóci się, że złe leki jej przepisał bo ona użyłaby innych :p
@klusek witaj :)
A ja zjadłam kapustę kiszoną a teraz jem kaszkę takę dla dzieci ;) to dopiero mix :D

Do góry