reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej. Tez mam tylozgiecie macicy. Ale nie odczuwam boli. Jedynie przy usg musze pupe unosic do gory. Ciezko widac dziecie. Ale bedzie coraz lepiej. Mam tak samo termin:). Z racji ze kiedys mialam puste jajo plodowe teraz biore luteine dopoch. Acard i wit.d. i oczywiscie kwas foliowy. Mowila ze do 12 tyg bede brac. Zobaczymy
Mamaginekolog mowila ze tyłozgięcie macicy to nic takiego,normalnie można rodzic,sie kochać i zachodzić w ciaze, tlumaczyla ze to wina lekarzy ze straszą pacjetki mówiąc O MA PANI TYŁOZGIĘCIE MACICY mówi ze to jakby mówić O MA PANI DWA JAJNIKI na fb ostatnio o tym mowila,faktem jest,ze usg ciężej wychodzi szczegolnie to przez powłoki brzuszne

Mojej teściowej to nawet ksiądz na kolędzie powiedział żeby przestała narzekać bo ludzie młodzi teraz ciężko chorują młodo umierają a są dzielni.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
my jej mowimy ze na sobie nie wmawiac a ona tak się nakreca, mówi,ze jej kręgosłup spadl,albo ze ma wezly chlonne kolo pepka w brzuchu i sa czarne ,co za fantazja ;)

Ale przy córkach nie było ograniczeń finansowych i jakoś to łatwo i szybko załatwiliśmy. A o tych 7 dniach wiem bo siostrzenica teraz urodziła i mieli 7 dni na załatwienie formalności z becikowym

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Coś ci się musiało pomylić, czasami 7 dni to mama leży z dzieckiem w szpitalu..masz 14 dni na rejestrację w Urzędzie a na becikowe na pewno dużo więcej. Doczytaj gdzieś.

Iuska1979 zatem nie doczekałam tego momentu.
Moj dove pod prysznic tez śmierdzi...
Moje libido podskoczyło o kolejne 100% p niczym innym nie mysle juz, oszaleje, wczoraj jak oglądaliśmy film i mnie moj chłopak przytulał to byłam mokra po kolana [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha to ostro, podziel się tym libido [emoji12]

Kochane mamy mój mąż się śmieje że przespie cała ciążę. Śpię ile mogę a w szczególności teraz kiedy dzieci wróciły do szkoły [emoji16] a czy ktoś się orientuje jak to jest z tym zasiłkiem macierzyńskim up dla tych mam które nie pracują
Trzeba się zarejestrować w up?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie, jejuuuu ale musialam nadrobic :szok:

Co do fb to ja tez zostaje tutaj ewentualnie moze pozniej sie zdecyduje dolaczyc ;-)

U mnie cisnienie w okolicy 120/80 takze norma, no ale obawiam sie powrotu cukrzycy i cowieczornych kluc insulina :-(

Witaj klusek, gratki :-) , ojj biedna ale musialas miec stresa na poczatku :-( ale cale szczescie ze juz wsio ok :-)

Aaaa gratulacje udanych wizyt :-) i kciuki za kolejne ;-)

Justynko witaj, glowa do gory teraz na pewno wszystko bedzie z dzidzi dobrze, jest tu nas wieeeele kobietek po stratach i rozumiemy Twoje obawy :tak:

Ja tez mam tylozgiecie macicy i rowniez bole plecow, ale da sie wytrzymac, ja z tych co leki biora w ostatecznosci ;-)

A moja tesciowa jest super :tak: :-D

Pozdrawiam :-*

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry