Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamaginekolog mowila ze tyłozgięcie macicy to nic takiego,normalnie można rodzic,sie kochać i zachodzić w ciaze, tlumaczyla ze to wina lekarzy ze straszą pacjetki mówiąc O MA PANI TYŁOZGIĘCIE MACICY mówi ze to jakby mówić O MA PANI DWA JAJNIKI na fb ostatnio o tym mowila,faktem jest,ze usg ciężej wychodzi szczegolnie to przez powłoki brzuszneHej. Tez mam tylozgiecie macicy. Ale nie odczuwam boli. Jedynie przy usg musze pupe unosic do gory. Ciezko widac dziecie. Ale bedzie coraz lepiej. Mam tak samo termin. Z racji ze kiedys mialam puste jajo plodowe teraz biore luteine dopoch. Acard i wit.d. i oczywiscie kwas foliowy. Mowila ze do 12 tyg bede brac. Zobaczymy
Czytalam duzo o tym i jestem pewna nawet Petru powiedzial ze juz nikt tego polkom nie odbierze bo by byly strajkiMasakra [emoji20] A 500 Plus tylko do września 2017. Myślicie że przedłużą bo ja wątpię.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
my jej mowimy ze na sobie nie wmawiac a ona tak się nakreca, mówi,ze jej kręgosłup spadl,albo ze ma wezly chlonne kolo pepka w brzuchu i sa czarne ,co za fantazjaMojej teściowej to nawet ksiądz na kolędzie powiedział żeby przestała narzekać bo ludzie młodzi teraz ciężko chorują młodo umierają a są dzielni.
Coś ci się musiało pomylić, czasami 7 dni to mama leży z dzieckiem w szpitalu..masz 14 dni na rejestrację w Urzędzie a na becikowe na pewno dużo więcej. Doczytaj gdzieś.Ale przy córkach nie było ograniczeń finansowych i jakoś to łatwo i szybko załatwiliśmy. A o tych 7 dniach wiem bo siostrzenica teraz urodziła i mieli 7 dni na załatwienie formalności z becikowym
Hahahaha to ostro, podziel się tym libido [emoji12]Iuska1979 zatem nie doczekałam tego momentu.
Moj dove pod prysznic tez śmierdzi...
Moje libido podskoczyło o kolejne 100% p niczym innym nie mysle juz, oszaleje, wczoraj jak oglądaliśmy film i mnie moj chłopak przytulał to byłam mokra po kolana [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja mam po wczorajszej kolejna wizyte 24.01 ciekawe czy juz zrobi prenatalne to bedzie 10 i 3 dni?Ja też już bym chciała być po badaniu prenatalnym.Mam 25 stycznia.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom