reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej. Tez mam tylozgiecie macicy. Ale nie odczuwam boli. Jedynie przy usg musze pupe unosic do gory. Ciezko widac dziecie. Ale bedzie coraz lepiej. Mam tak samo termin:). Z racji ze kiedys mialam puste jajo plodowe teraz biore luteine dopoch. Acard i wit.d. i oczywiscie kwas foliowy. Mowila ze do 12 tyg bede brac. Zobaczymy
Mamaginekolog mowila ze tyłozgięcie macicy to nic takiego,normalnie można rodzic,sie kochać i zachodzić w ciaze, tlumaczyla ze to wina lekarzy ze straszą pacjetki mówiąc O MA PANI TYŁOZGIĘCIE MACICY mówi ze to jakby mówić O MA PANI DWA JAJNIKI na fb ostatnio o tym mowila,faktem jest,ze usg ciężej wychodzi szczegolnie to przez powłoki brzuszne

Mojej teściowej to nawet ksiądz na kolędzie powiedział żeby przestała narzekać bo ludzie młodzi teraz ciężko chorują młodo umierają a są dzielni.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
my jej mowimy ze na sobie nie wmawiac a ona tak się nakreca, mówi,ze jej kręgosłup spadl,albo ze ma wezly chlonne kolo pepka w brzuchu i sa czarne ,co za fantazja ;)

Ale przy córkach nie było ograniczeń finansowych i jakoś to łatwo i szybko załatwiliśmy. A o tych 7 dniach wiem bo siostrzenica teraz urodziła i mieli 7 dni na załatwienie formalności z becikowym

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Coś ci się musiało pomylić, czasami 7 dni to mama leży z dzieckiem w szpitalu..masz 14 dni na rejestrację w Urzędzie a na becikowe na pewno dużo więcej. Doczytaj gdzieś.

Iuska1979 zatem nie doczekałam tego momentu.
Moj dove pod prysznic tez śmierdzi...
Moje libido podskoczyło o kolejne 100% p niczym innym nie mysle juz, oszaleje, wczoraj jak oglądaliśmy film i mnie moj chłopak przytulał to byłam mokra po kolana [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha to ostro, podziel się tym libido [emoji12]

Kochane mamy mój mąż się śmieje że przespie cała ciążę. Śpię ile mogę a w szczególności teraz kiedy dzieci wróciły do szkoły [emoji16] a czy ktoś się orientuje jak to jest z tym zasiłkiem macierzyńskim up dla tych mam które nie pracują
Trzeba się zarejestrować w up?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie, jejuuuu ale musialam nadrobic :szok:

Co do fb to ja tez zostaje tutaj ewentualnie moze pozniej sie zdecyduje dolaczyc ;-)

U mnie cisnienie w okolicy 120/80 takze norma, no ale obawiam sie powrotu cukrzycy i cowieczornych kluc insulina :-(

Witaj klusek, gratki :-) , ojj biedna ale musialas miec stresa na poczatku :-( ale cale szczescie ze juz wsio ok :-)

Aaaa gratulacje udanych wizyt :-) i kciuki za kolejne ;-)

Justynko witaj, glowa do gory teraz na pewno wszystko bedzie z dzidzi dobrze, jest tu nas wieeeele kobietek po stratach i rozumiemy Twoje obawy :tak:

Ja tez mam tylozgiecie macicy i rowniez bole plecow, ale da sie wytrzymac, ja z tych co leki biora w ostatecznosci ;-)

A moja tesciowa jest super :tak: :-D

Pozdrawiam :-*

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry