reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Tak. Malo zapasci nie dostalam. Potraktowal przedmiotowo. Powiedzial ze jest juz krwotok. A mi wtedy nic nie bylo. To byl dopiero 4tydz. Wymyslil ja w prawym jajniku. Kazal sie klasc i wycinac. Ale poczekalam. Powtorzylam bete. Usg co rusz i jest ok. Czytam was od poczatku. Ale wy macie tempo ze ledwo nadazam jestem od poczatku na zwolnieniu lek. Z racji systemu 4 brygadowego. Nocek i kontaktu z piecami lutowniczymi.

reklama
Klusek, witaj :blink:. Nie byłam nigdy na innym forum ciążowym poza babyboom, tu jestem chyba od stycznia 2012 i nigdzie indziej mnie nie było. Po czym "mnie" kojarzysz? :laugh2:

Tak. Malo zapasci nie dostalam. Potraktowal przedmiotowo. Powiedzial ze jest juz krwotok. A mi wtedy nic nie bylo. To byl dopiero 4tydz. Wymyslil ja w prawym jajniku. Kazal sie klasc i wycinac. Ale poczekalam. Powtorzylam bete. Usg co rusz i jest ok. Czytam was od poczatku. Ale wy macie tempo ze ledwo nadazam jestem od poczatku na zwolnieniu lek. Z racji systemu 4 brygadowego. Nocek i kontaktu z piecami lutowniczymi.

Witaj Klusek:) współczuje spotkania na swej drodze takiego debila, całe szczęście ze wszystko jest dobrze:) najlepiej skomentuj wizytę na jakiejś stronce typu "znany lekarz" żeby ostrzec inne kobietki :) ja często kieruje sie opiniami ze znanego lekarza i raczej zawsze sie zgadzają. Jak czasem nie było miejsca do jakiegoś to wybieram takiego" średniego" i jest rzeczywiście średni albo co gorsza beznadziejny jak piszą...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzag bo dziewczyna podobna ze zdj
I tez ma synow o takim samym imieniu. Tamto forum zdrowie kobiety bodajze sie zwalo ;)

Witaj Klusek:) współczuje spotkania na swej drodze takiego debila, całe szczęście ze wszystko jest dobrze:) najlepiej skomentuj wizytę na jakiejś stronce typu "znany lekarz" żeby ostrzec inne kobietki :) ja często kieruje sie opiniami ze znanego lekarza i raczej zawsze sie zgadzają. Jak czasem nie było miejsca do jakiegoś to wybieram takiego" średniego" i jest rzeczywiście średni albo co gorsza beznadziejny jak piszą...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja tak samo na znany lekarz patrzę aby najwięcej pozytywów,wiadomo,ze nie da sie dogodzić wszystkim, ale widac po opinni

Nadaje z lozka. Dzis gorszy dzien. Mdlosci masakryczne.
Zreszta po 10 latach wszystko jest dla mnie nowoscia. Tez w tym samym czasie co Wy jadlam ogorkowa ;)

reklama
Ja uważam, że jeśli ktoś zna się na danym temacie to wcale się nie wymądrza tylko przekazuje swoją wiedzę ;) moja teściowa np zna się na wszystkim a wiadomo że jak ktoś zna się na wszystkim to nie zna się na niczym :p pewnie nawet u lekarza kłóci się, że złe leki jej przepisał bo ona użyłaby innych :p
@klusek witaj :)
A ja zjadłam kapustę kiszoną a teraz jem kaszkę takę dla dzieci ;) to dopiero mix :D

Do góry