reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
A ja wlasnie modlilam sie nad tronem :crazy:. No ale nic. Co dzien to po przodu. W pierwszej ciazy bełtałam do 6 mies dzien w dzien. Teraz sporadycznie. Wy tu o szczepieniach...swiadczeniach. to jeszcze takie odlegle
Ale dobrze poczytac jak ktos wie i zna sie. Chetnie poczytam. Pierwsze dziecko szczepilam calym programem bezplatnym i nic dodatkowego. A teraz jak bedzie to sie okaze ;)

reklama
31mm? Ja jestem w 6t3d i moja fasolka ma 4.5mm. Skad takie dane?

ckaiskjor0y12g1h.png
Kurcze chyba ze to pecherzyk ma tyle tak powiedziala gin i ze jestem juz wg usg poczatek 9 tyg :)

Hej Dziewczyny!
Czy mogę się do Was przyłączyć?:)
Mam na imię Justyna w tym roku skończe 27lat jestem z pod Warszawy(okolice Piaseczna).
Mam córeczkę Lenkę która w maju skończy 6lat.
Jestem w ciazy 8tyg i 5dni. Termin zależnie od kalkulatora 10-11 sierpień.
Test zrobiłam 9 grudnia, Lekarz na usg potwierdził ciążę 21.12
Poki co wszystko jest w porządku(jedynie torbiel na jajniku do obserwacji) na kolejne usg idę 11.01
To moja 3 ciąża i choć pierwsza skończyła się zanim się dobrze zaczęła(ok.5tyg):( tak przy poprzedniej i tej ciąży drżę z niepokoju czy oby na pewno wszystko będzie w porządku!
Z objawów które towarzysza tej ciąży to nieziemskie zmęczenie, potworne wzdęcia i ból krzyża(spowodowany tyłozgięciem macicy) tak pozatym to jest znośnie...
Wasze forum znalazłam kilka dni temu, próbowałam nadrobić czytanie zanim dołączę, ale doszłam do wniosku że z Waszym tempem pisania prędzej przyjdzie sierpień i urodzę niż na bierząco przeczytam wszystko W związku z tym postanowiłam się ujawnić:)
Mam nadzieję że mnie przyjmiecie.

Ja uważam, że jeśli ktoś zna się na danym temacie to wcale się nie wymądrza tylko przekazuje swoją wiedzę ;) moja teściowa np zna się na wszystkim a wiadomo że jak ktoś zna się na wszystkim to nie zna się na niczym :p pewnie nawet u lekarza kłóci się, że złe leki jej przepisał bo ona użyłaby innych :p
@klusek witaj :)
A ja zjadłam kapustę kiszoną a teraz jem kaszkę takę dla dzieci ;) to dopiero mix :D
haha moja wymysla sobie choroby wziela juz wszystkie leki jakie sie da, ostatnio wezwala pogotowie bo znów cos sobie wymyśliła zabrali ja a po badaniu kazali jechac do domu. Lekarz powiedzial,ze sam by chcial takie wyniki jak ona dobre miec. A ona jak wrocila to powiedziała,ze i tak pewnie jest chora i lekarze nie zawsze wykryją wszystko. Nie wspomnę,ze przez ostatnie pare lat miała wszystkie badania i te najdroższe które nic nie wykryly. Ale po szpitalu za pare dni pojechala znów do lekarza ze ja nerki bola i żeby jej leki dal, a ci lekarze jej na wszystko przepisują bo ona takie waly im gada później sie nabierze i psychicznie lepiej sie czuje. Porazka tak się lekami truć. A papierosy to nawet jak by byla na lozu smierci musi zapalic

Hej Dziewczyny!
Mam na imię Justyna w tym roku skończe 27lat jestem z pod Warszawy(okolice Piaseczna).
Poki co wszystko jest w porządku(jedynie torbiel na jajniku do obserwacji) na kolejne usg idę 11.01
To moja 3 ciąża i choć pierwsza skończyła się zanim się dobrze zaczęła(ok.5tyg):( tak przy poprzedniej i tej ciąży drżę z niepokoju czy oby na pewno wszystko będzie w porządku!
Z objawów które towarzysza tej ciąży to nieziemskie zmęczenie, potworne wzdęcia i ból krzyża(spowodowany tyłozgięciem macicy) tak pozatym to jest znośnie...
Wasze forum znalazłam kilka dni temu, próbowałam nadrobić czytanie zanim dołączę, ale doszłam do wniosku że z Waszym tempem pisania prędzej przyjdzie sierpień i urodzę niż na bierząco przeczytam wszystko W związku z tym postanowiłam się ujawnić:)
Witamy i gratulacje :)

Hej Dziewczyny!
witaj ;) teraz bedzie dobrze

Hej. Tez mam tylozgiecie macicy. Ale nie odczuwam boli. Jedynie przy usg musze pupe unosic do gory. Ciezko widac dziecie. Ale bedzie coraz lepiej. Mam tak samo termin:). Z racji ze kiedys mialam puste jajo plodowe teraz biore luteine dopoch. Acard i wit.d. i oczywiscie kwas foliowy. Mowila ze do 12 tyg bede brac. Zobaczymy

reklama
Do góry