Helloł. Ja dzisiaj ma wizytę
chyba
@ikulka pytała.
Jakoś mi też ta grupa na fb nie leży...
Jak tu zrobimy zamknięty to na głównym (tym otwartym) wątku też niewiele będzie się działo. Ale zawsze jest adminka która nam może nowe mamy dołączyć. W poprzedniej ciąży znalazłam to forum chyba w połowie dopiero, także cały czas ktoś będzie dochodził.
Co do becikowego to się raczej na nic nie załapiemy, ale sprawdzę wszystko. Mam świetną kadrową i teściowa też się zajmuje takimi sprawami.
500+ fajnie by było, bo maluszek to jednak wydatki - pożyjemy zobaczymy.
Któraś z was pisała o nadciśnieniu. Ja mam nadciśnienie na szczęście to pierwotne nie związane z ciążą. Jednak leki biorę ale póki co wszystko ok. Na początku strasznie dygałam i nawet ochrzan od lekarza dostałam bo to co brałam powinnam odstawić przed ciążą...
Mam lekki niepokój w związku z dzisiejszą wizytą. Pół nocy spać nie mogłam. Naczytałam sie historii głupich. Mam nadzieję że z fasolką wszystko w porządku i ma się dobrze...Chciałbym też żeby lekarz jeszcze raz pomierzył bo ostatnio bzdury wyszły. Muszę się zbierać.
Przez to niespanie odsypiam jak młoda pójdzie do szkoły i tak mi dni przeciekają między palcami bo zaraz wraca a ja w proszku :/
Napisane na KIW-L21 w aplikacji
Forum BabyBoom