reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hej witam po świętach. Niestety mój mąż się wygadał jednej siostrze i nie było miło nawet nam nie pogratulowała. Ta część rodziny jest specyficzna... Od rana jestem rozdrażniona i zła.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewuchy, przyszłam się przywitać po swietach :) [emoji137] Jak mi dzis ulzylo kiedy zobaczylam na wadze, ze NIC mi nie przybylo po tych trzech dniach, a od stolu nie wstawalam. Musze sie pilnowac, bo w ciazy nie powinnam przytyc wiecej niz 7kg z uwagi na swoja startowa wage. To bedzie wyzwanie..

Jak wasze samopoczucie?
Ja juz sie pogubilam z liczeniem dni i tygodni, nie wiem ktory to juz tc, zgaduje, ze 6 ale potwierdzi sie wszystko 10.01. Nie moge sie doczekac, bo jeszcze serduszka nie slyszalam.

Milego dnia!

3jgxskjo6pg8usu5.png

reklama
Widzę że wszystkie kobiety które są na początku ciąży troszkę swiruja i się martwią.. Też mam z tym problem. Długo czekałam na dwie kreski, myślałam że jak się w końcu doczekam będzie euforia i błogi spokój. Owszem euforia jest. Ale o spokoju nie ma mowy.. czasem mam wrażenie że popadam już w paranoję, boję się wszystkiego, tego ze ktoś mnie czymś groźnym teraz zarazi etc. Wszystko zaczyna być potencjalnym zagrożeniem a ja przestaje radzić sobie z własnymi myślami. Wczoraj się trochę otrząsnęłam , gdy przeczytałam wypowiedź jakiejś mamy.. ze jak sobie przypomni swoje 9 miesięcy to wciąż zadaje sobie pytanie czemu nie cieszyła się nimi jak należy i nie wykorzystała tego czasu na radość z ciąży, lecz na urojenia i martwienie się rzeczami, które i tak się nie zdarzyły.. od razu sobie przypomniałam mój dzień ślubu ;) o którym do dziś myślę że gdybym wrzucila wtedy na luz- wspominalabym go dużo lepiej. I tak sobie myślę.. te z dziewczyn które wierzą w większa siłę tam u góry.. ze On się nami opiekuje i nie pozwoli by stała się nam krzywda :) chyba lepiej zaufać , niż faktycznie tworzyć czarne scenariusze- które niestety w niczym nie pomagają i niczemu nie zapobiegają.

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
Motylku ja nie świruje.Przeżyłam 2 ciąże więc wiem czego oczekiwać.Każde bardzo dobrze znosiłam więc czemu teraz miałoby być inaczej więc nie wkręcam sobie.Ja z tych co cieszę się każdym dniem ciąży.Dwa raze dane mu było być w ciąży 42 tygodnie i cieszyłam się nią do samego końca podczas gdy inne osoby na moim miejscu by prwnie narzekały czemu już nie rodzę.Zdecydowanie gorzej znoszę sam połóg.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry