reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Tak w ogóle miałam dziś piękny sen . Ze miałam już swojego dzidziusia na rękach i karmilam go piersią i był taki spokojniutki [emoji173][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171] niech już będzie sierpień!!! Czy Wy tez chcialybyscie by czas teraz płynął szybciej?[emoji4]

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tak bardzo nie spieszy się do sierpnia.Chcę się jeszcze nacieszyć wolnością.Potem nasze życie będzie w rytmie karmień co 2-3 h,zmian pieluszek i snu niemowlaka i itp.Wszystko trzeba będzie pod to zoorganizować.Poza tym młodsza córka w sierpniu zaczyna szkołę więc sama końcówka ciąży będzie dla mnie stresująca i początek po narodzinach też.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To mój mąż jest taki że wszystkim rozgadał o ciąży nawet sąsiadom a to dopiero to 9 tc.
Dorotea ja też pewnie do samego końca będę jeździć autem wożąc dzieci i do pracy ale na szczęście to nie są dalekie dystanse ale myślę że to nie szkodzi dziecku bylebyś długo nie siedziała za kierownicą.

Motylku ja nie świruje.Przeżyłam 2 ciąże więc wiem czego oczekiwać.Każde bardzo dobrze znosiłam więc czemu teraz miałoby być inaczej więc nie wkręcam sobie.Ja z tych co cieszę się każdym dniem ciąży.Dwa raze dane mu było być w ciąży 42 tygodnie i cieszyłam się nią do samego końca podczas gdy inne osoby na moim miejscu by prwnie narzekały czemu już nie rodzę.Zdecydowanie gorzej znoszę sam połóg.

Zazdroszczę. Moja pierwsza, okupiona bardzo długim czekaniem , licznymi łzami i rozaczarowaniami.

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Sorki dziewczyny jak dam komus jakas ocene niezbyt mila ale jak przewijam forum na tel to sie zacina i klikam rozne rzeczy przpadkowo. Chyba wycofalam wszystko teraz.

reklama
Dlatego czekam na wakacje [emoji57] z niecierpliwością ale nie mam zamiaru dać się tak stłamsić badaniami i wizytami jak w drugiej ciąży chce pracować bo mam bezpieczna pracę chce podróżować bo czas szybciej mija i skreślać tygodnie do sierpnia chyba że maluszek zrobi taki numer jak młodsza córka i postanowi wyjść w lipcu.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry