reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@emikaa myślę, że istnieje bardzo duża szansa że będzie dziś serduszko :)
Wiecie, że są już wrześniówki a nie tak dawno nasz wątek powstał ;)

Chyba pierwszy raz "podskoczylabym "z radości w tej ciąży :)na sama taka myśl łzy wzruszenia mi sie cisną do oczow:) No wszystko Sie okaże juz po 17 stej :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiktoriaa mam tak samo z jedzeniem.Mam nadzieję że w 2 trymestrze będzie już ok.
Witam nową mamę.
A myślałam że tak mocno wieje to tylko u nas w Szkocji.Też wiało przez święta.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Angelika niby wszystko się jeszcze może zdarzyć i w 2 i w 3 trymestrze i te tragedie są jeszcze chyba większe ale trzeba myśleć pozytywnie i tyle.Nie ma co się stresować i denerwować tym co może złego się przydarzyć ale napewno się nie przydarzy .

Dlatego czekam na wakacje [emoji57] z niecierpliwością ale nie mam zamiaru dać się tak stłamsić badaniami i wizytami jak w drugiej ciąży chce pracować bo mam bezpieczna pracę chce podróżować bo czas szybciej mija i skreślać tygodnie do sierpnia chyba że maluszek zrobi taki numer jak młodsza córka i postanowi wyjść w lipcu.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak samo Koko mam zamiar prowadzić normalny tryb życia.W kwietniu lecę do Polski bo potem nie wiadomo kiedy przylecimy następnym razem do Polski.A w lipcu jeszcze z córkami na jakieś wakacje w UK sobie pojedziemy.

reklama
Do góry