@emikaa myślę, że istnieje bardzo duża szansa że będzie dziś serduszko![]()
Wiecie, że są już wrześniówki a nie tak dawno nasz wątek powstał![]()
Chyba pierwszy raz "podskoczylabym "z radości w tej ciąży
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@emikaa myślę, że istnieje bardzo duża szansa że będzie dziś serduszko![]()
Wiecie, że są już wrześniówki a nie tak dawno nasz wątek powstał![]()
no ja mam to samo i nieraz wciska mi się nie zbyt mądre czy coś i później nie mogę znalesc nie zawsze uda mi się cofnąćSorki dziewczyny jak dam komus jakas ocene niezbyt mila ale jak przewijam forum na tel to sie zacina i klikam rozne rzeczy przpadkowo. Chyba wycofalam wszystko teraz.
Ja tak samo Koko mam zamiar prowadzić normalny tryb życia.W kwietniu lecę do Polski bo potem nie wiadomo kiedy przylecimy następnym razem do Polski.A w lipcu jeszcze z córkami na jakieś wakacje w UK sobie pojedziemy.Dlatego czekam na wakacje [emoji57] z niecierpliwością ale nie mam zamiaru dać się tak stłamsić badaniami i wizytami jak w drugiej ciąży chce pracować bo mam bezpieczna pracę chce podróżować bo czas szybciej mija i skreślać tygodnie do sierpnia chyba że maluszek zrobi taki numer jak młodsza córka i postanowi wyjść w lipcu.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Też mi się tak robi.Więc też przepraszam.no ja mam to samo i nieraz wciska mi się nie zbyt mądre czy coś i później nie mogę znalesc nie zawsze uda mi się cofnąć