reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dzieki @emikaa ;) nie no jutro wybiore sie do innego lekarza bo taka niepewnosc mnie wykonczy;) czuje sie jak w ciazy ale ta beta troche mnie martwi:(
a robiłaś jeszcze raz test

@GuaRaNa kiedyś mu kupiłam taką wodę z elektrolitami to też nie chciał, a pewnie koktail też nie wypiję , nie mam sił do niego , chleb z masłem lub dżemem, zupa pomid, rosół, czy żurek to wszystko z samymi makaronami, nie może pływać nic zielone ,ani marchew czy jajko ,jeszcze placki ziemniaczane zje , ziemniaki z masłem lub sosem, ale nie daj boże zobaczy jakąś nitke od mięsa to nie zje , owoce też nie tylko jabłka tragedia z nim jest a kiedyś jadł wszystko , mięsa itp warzywa nie wiem co mu odbiło

Mierze tez temperature i caly czas od owulacji byla 36.9 a dzis 37 kurcze juz sie tak cieszylam ze synus bedzie mial rodzenstwo;(

W uk w ogóle nie robi sie bety... Skoro masz dwie kreski to jest dowód ze jestes w ciazy... 3mam kciuki aby wszystko było dobrze [emoji8]
Adeline jestem dietetykiem wiec chetnie Ci pomogę z dieta dla małego [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedzcie mi jak dostałam od ginekologa skierowanie na rozszerzony pakiet badań dla ciężarnych to musze za to płacić? Lekarz przyjmuje tylko prywatnie a wpisał mi to dziś w szpitalu ale bez żadnych moich danych tylko jego pieczątka. Czy mogę to zrobić na nfz jakoś lekarz rodzinny może wypisać?

Kasku2012 przy takich jednostkach i normach Twoje wyniki to nie tysiącach tylko dziesiątkach by wychodziły?? jak u mnie, bo moja ostatnia @ była 21 listopada.
Jak zrobiłam bhcg w 23 dc (10 dni po owulacji) wynosiła 10,99 mlu/ml - była określona jako marignes błędu w wynikach do 25. Kolejne bety pokazały już przyrost w normie.
U mnie w 29 dc (dzień spodziewanej miesiączki) bhcg wynosiła 276,2 mlu/ml. To była ostatnia beta jaką robiłam.

Powtórz bhcg w tym samym laboratorium jak pisały dziewczyny. I nie martw się na zapas :)

Ostatnia edycja:
@Dorotea. U mnie wedlug testow owu dzis jest 16dpo wiec beta jest zdecydowanie za niska;( chyba ze jakism cudem owu sie przesunela. W pierwszej ciazy nie badalam bety wiec nie wiem jak bylo;( ale co by nie bylo powinna rosnac a nie spadac;(

reklama
Do góry