reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@ mialam 22.11ale stosunek byl 3.12 i tylko wtedy moglo sie udac. robilam w tym samym laboratorium tylko wlasnie nie rozumiem tych 3 cyfr po przecinku;/ nie wiem czy to jest 13 czy 13tys. W zalaczniku wrzucam normy tego lab.
Ja stawiam że to po przecinku. U mnie 2 dni po @ wychodziło 93, coś tam.
Spadku nie powinno być.
Może powtórzyć za kilka dni. Ja tam nie wierzę laboratoriom po tym jak mi 2 razy wynik moczu schrzanili.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Adeline89 wiem, czytałam co u Ciebie ;) tylko się gubię jak piszę z telefonu. Dlatego się zastanawiam, bo u mnie wychodzi co innego. Inny wymiar inny tydzień.
Co do synka to są jakieś diety odkwaszające chyba tylko ciężko jak on niejadek...na pewno coś lekarz zaradzi. Jakby miał mało mikroelementów i cukrów to są w aptekach takie koktajle - bomba kaloryczna i witaminowa. Może akurat zasmakuje.

@emikka No wlasnie w dzien bety i spodziewanej@ bylam u lekarza to powiedział ze jest za wczesnie zeby cos zobaczyc powiedzial jedynie ze jeat mocno powiekszone endomettrium jqk na ciążę i ze mam zrobic bete. Teraz to juz nie wiem;(

No my możemy tylko gdybać co to moze być i dlaczego tak, ogólnie powinien być wzrost bety wiec ja na Twoim miejscu wybrałabym sie do lekarza:/ trzymam kciuki żeby było wszystko ok!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No w dzien spodziewanej miesiaczki powiedzial ze jest za wczesnie zeby cos zobaczyc a beta byla 13 a dzis jest 2 dni po spodziewanej @ i beta jest 10 to by byla moja 2 ciaza i czuje sie dokladnie jak przy pierwszej.piersi mnie bola tak ze mam ochote je gdzies zostawic spie juz o 20;/ a na testach sa blade kreseczki. Juz nie wiem co mam o tym myslec;( dzis jest 14 dni po owulacji sprawdzanej testami.

Tylko ponoć lekarz nic nie widział...

No w dzień spodziewanej miesiączki to pewno ciężko mu było cos powiedzieć, jak ostatnio @ miała 22/11...akcja:) 3/12...do zapłodnienia mogło dojść chyba nawet 5 dni po, wiec beta moze być bardzo malutka, zrób jak czujesz @kasku. , albo czekaj z tydzień czy nie dostaniesz @ albo leć i pytaj tych co sie na tym znają, albo powinni znac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry