reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
I ja stresu chwile temu sie najadłam:/ :( bo wydawało mi sie ze wyszedł śluz jakiś podbarwiony krwią:/ a niestety w tej 2 nieudanej ciąży tez tak miałam, ten sluz, początkowo tylko przy Hm większym parciu...przy załatwianiu potrzeby, a pózniej co jakiś czas:/ nigdy nie doszło do krwawienia, bo brałam duphaston, pózniej luteinę i to tylko one podtrzymywały sztucznie,pęcherzyk rósł a zarodka nie było:/ boszzeee ja juz tego nie przeżyje drugi raz, dzisiaj nawet zrobiłam betę( a mialam nie robić), ale nie wytrzymałam, czekam na wynik w internecie, ale co tam beta :/ teraz to nic mi nie powie:/ czekam na rozwój sytuacji... narazie cisza... trzymajcie kciuki:(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I ja stresu chwile temu sie najadłam:/ :( bo wydawało mi sie ze wyszedł śluz jakiś podbarwiony krwią:/ a niestety w tej 2 nieudanej ciąży tez tak miałam, ten sluz, początkowo tylko przy Hm większym parciu...przy załatwianiu potrzeby, a pózniej co jakiś czas:/ nigdy nie doszło do krwawienia, bo brałam duphaston, pózniej luteinę i to tylko one podtrzymywały sztucznie,pęcherzyk rósł a zarodka nie było:/ boszzeee ja juz tego nie przeżyje drugi raz, dzisiaj nawet zrobiłam betę( a mialam nie robić), ale nie wytrzymałam, czekam na wynik w internecie, ale co tam beta :/ teraz to nic mi nie powie:/ czekam na rozwój sytuacji... narazie cisza... trzymajcie kciuki:(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sierpniowe mamusie :) ja dwa dni temu zobaczyłam już moja fasolkę na usg maleńka Ale była, dziś zaczynam 6-Ty tydzień. Też mam tysiące niepokoi na każdym punkcie :$ każdy nowy objaw, kłucie, ból , wszystko mnie martwi, oszaleje przez te 9 miesięcy :p trzymam kciuki za nasze szczęśliwe rozwiązania ;*

reklama
@za_necia11 chętnie tylko on nic nie chcę jeść :(

@Aluska22 raczej płatne, ja zawsze idę do rodzinnego z tą kartką pokazać co mi lekarz kazał i wtedy mi ona piszę, nie wiem czy ginekolodzy wypisują na nfz na badania za darmo

@emikaa trzymam kciuki nie możesz się tak stresować i widzieć wszystko w czarnych barwach, ja nie wiem ,bo to się patrzy na legendę w każdym laboratorium inaczej ja miałam 3tys ponad , a ty masz 11tys to pięknie

@Klaudia1993 ja miałam w 13 tyg , musiałam leżeć i wstawiać co najwyżej do wc, w końcu powoli się wylewał i miałam plamienia, a później znikł

@motyylek super cieszymy się z tobą i też trzymamy kciuki

@ikulka &&& trzymam kciuki

Do góry