reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Anett84 będzie dobrze głowa do gory;)
ja mam troche zlosci na meza bo wydaje mi sie ze to tak szybko ze bedzie ciezko i wgl..
Ale wiem ze mam dużą pomoc z każdej strony i to mnie pociesza.

To prawda wszystko takie śliczne☺.
My wózek i łóżeczko też na pewno kupimy w 8 mcu, ale wcześniej jak już będzie wiadomo kto mieszka w brzuszku to z córką będziemy kompletowac powoli wyprawkę. Też wolę sama ogarnąć i spokojnie ostanie tygodnie czekać. Póki co nie kupuję nic☺ ale oglądam. ..i cieszę oko.

Ja na dziewczynkę mam wszystko więc mnie wszystko omija niestety:( ale jakby był chłopczyk to szał zakupów pewnie się zacznie gdy będzie wiadomo co będę miec . Czyli za jakieś może trzy miesiace

Dziewczyny to prawda ze ma nie być becikowego już?
nic mi nie wiadomo o tym, mają własnie wnieść chyba na lepsze, że dla każdego tak jak kiedyś ma być, bo teraz jest próg dochodowy 1922zł na osobę przekracza więc jeśli wasze zarobki z jednym dzieckiem by przekraczały 5766 to nie dostanie się

Mnie już tak nie ciągnie, mniej ale w pierwszych tyg 5-7 to non stop czułam. Teraz sporadycznie. Nieraz kuje, zwłaszcza jak wstaje.No spe weź sobie.

reklama
@GuaRaNa ja też w to nie wierzę, ale wtedy co teściowa to gadała przy pierwszej ciąży, a mi nazwoziła ciotka ciuszki i straciłam ciąże to mój myśli chyba teraz ,że to prawda :/ , ale ja i tak będę robiła około 5 miesiąca z synem też tak miałam ,nie będę czekać na łóżeczko do dnia porodu czy wózek na pewno będę miała już w domu w 8 miesiącu wszystko , bo bym tego nie zniosła, ja lubię mieć wszystko sama porobione a nie ,że ja będę w szpitalu , a mąż pójdzie kupić łóżeczko itp. wściekliznę bym dostała :p
Nie no wiadomo - w 8 miesiącu to już prawie na walizkach ;) wszystko musi być gotowe.

Przypomniało mi się jak mi mama wysłała paczkę - zdążyłam wszystko uprać i wyprasować i do szpitala :D mój tylko pościel ubrał w łóżeczku.

Co do becikowego jak nie zmienią to też się nie załapiemy :/

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry