reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Gratuluję tym które miedzyczasie urodziły. Ja juz jestem 2 dobę po cesarce. Mała w efekcie miała 3700 i 52 cm. Dzisiaj dopiero chodzę bez bólu. Do jutra prawdopodobnie będziemy w szpitalu :)

reklama
Dzisiaj 8:15 przywitaliśmy Filipa waga 3570 54 cm Poród bajka . Spałam spokojnie przed 5 wstałam na siku zaczął mnie boleć brzuch jak na miesiączkę poczułam ciepło to był czop bez krwi ogarnęłam spać spowrotem ale brzuch boli ciepło w podbrzuszu wstałam i odeszły wody. Obudziłam męża pojechał po teściową. Obudziła się córka pogadaliśmy spokojnie z uśmiechem że to już. Do auta w aucie skurcze co 5 minut. Badanie 2 centymetry myślę nie wierzę że tak mało ale za chwilę skurcze co 4 zaraz co 3 kolejne badanie 6cm zagęszczenie skurczy badanie 9 cm główka schodzi. Pozłożona fotel jakieś 5 skurczy partych i jest Filip. 10 punktów pięknie zjadł cycusia ja zaraz zjadłam i już się myłam. Każdemu życzę takiego porodu. Zero wspomagania a bolało mniej niż przy pierwszym ze znieczuleniem.
Kamila, gratulacje.
Jak się czyta takie posty o porodzie, to wszystkie lęki odchodzą. Też bym tak chciała.

Olgierda, karawina bardzo dobrze Was rozumiem. Ja cały czas czekam na wizytę u lekarza i decyzję czy ostatecznie będzie CC. Zostało już mało czasu.
A dzisiaj świętujemy urodziny naszego synka.
Miłego dnia :-D

Gratuluję tym które miedzyczasie urodziły. Ja juz jestem 2 dobę po cesarce. Mała w efekcie miała 3700 i 52 cm. Dzisiaj dopiero chodzę bez bólu. Do jutra prawdopodobnie będziemy w szpitalu :)
Trzymaj się kochana, wiem jak to jest po cesarce. Za jakiś czas będzie lepiej. Życzę abyś jutro była już w domu.

Gratulacje dla was dziewczyny, niech maleństwa się zdrowo chowają a wy szybko wracajcie do formy

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam mamusie!
Niespodziewałam się, że przeniosę się ze września na sierpień. W moim przypadku urodziłam synka - 15 sierpnia.
Gratuluję innym mamusiom swoich pociech.

Witam, trafilam tutaj przegladajac internet i szukajac opini o szczecinskich szpitalach bo ciagle nie moge sie zdecydowac gdzie rodzic. Termin mam na 31 sierpnia, ale w poprzednich ciazach porody byly po terminie i tutaj tez sie tak zapowiada. Wiec czekam niecierpliwie na synka

reklama
Witamy się [emoji4]
U nas trochę nerwowo ostatnio. Leon ma skok rozwojowy i dopada Go o różnych porach dnia płacz. Trwa to 3-4 godz., zero spania i non stop na rękach. Ale mam nadzieję, że już to się kończy.
A tak poza tym to u nas dzisiaj mija już miesiąc <szok>
1503320642-aaaaaa.jpeg

Gratulacje dla wszystkich Mamusiek i ich nowonarodzonych Pociech [emoji173][emoji173] zdrówka i spokoju dla Was [emoji4]

Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry