karaiwina
Fanka BB :)
Aveline bo już się martwiłyśmy o Ciebie. To czekamy jutro na wieści.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jasne Będzie dobrze! Trzymam kciuki!Napiszę jak będę w stanie
PowodzeniaNiestety jeszcze nie tule. Bylo dzisiaj duzo cesarek i przesuneli mnie na jutro albo o 8 albo o 9.30 maja robić. Leżę teraz na bloku porodowym i czekam. Nie jadłam i nie piłam do 15, bo nie bylo wiadomo czy będzie cc czy nie
Gratulacje ! Prawdziwa drobinka. Już mogę wreszcie puścić kciuki. Bardzo je tu trzymaliśmy za Ciebie. Cieszę się że już w domku. Zdrowia dużo mleczka i choć trochę snu. Buziaczki.Hej! Przepraszam ze sie nie odzywalam ale wczoraj wyszlismy ze szpitala. Synek urodził się w niedziele o 16:00. Ważył 3860 i mierzył 58 cm! Kawał chlopaka a miał być taki malutki
Jest cudowny i gdyby karmienie tak bardzo nie bolalo to czulabym sie jakw raju )
Dosłownie całą sztywnieje jak maly sie przyssie.
Pkrod byl wywoływany i pomimo tego ze zrozwarci2m Byl problem i mhsialam mieć co chwilę masaże szyjki to był to najpiękniejszy dzień w moim życiu. Takiego trudno bólu było może z pół godzinywiec spoko
Hej! Przepraszam ze sie nie odzywalam ale wczoraj wyszlismy ze szpitala. Synek urodził się w niedziele o 16:00. Ważył 3860 i mierzył 58 cm! Kawał chlopaka a miał być taki malutki
Jest cudowny i gdyby karmienie tak bardzo nie bolalo to czulabym sie jakw raju )
Dosłownie całą sztywnieje jak maly sie przyssie.
Pkrod byl wywoływany i pomimo tego ze zrozwarci2m Byl problem i mhsialam mieć co chwilę masaże szyjki to był to najpiękniejszy dzień w moim życiu. Takiego trudno bólu było może z pół godzinywiec spoko