QUOTE="aneczqa, post: 15541209, member: 171142"]Synek urodził się w niedziele o 16:00. Ważył 3860 i mierzył 58 cm! Kawał chlopaka a miał być taki malutki [/QUOTE]
A jaka wagę ci obstawiali przed porodem?
U mnie z pierwszym sie pomylili sporo, bo miał byc 3,5 kg a ważył prawie 4, ale z nim miałam mało wód płodowych, wiec brzuch tez wydawał sie nie taki wielki i trudno było sie domyśleć, ze tam taki wielkoludek jest. Z córka sie zdziwiliśmy, ze taka malutka, bo po pierwszym porodzie bylismy wszyscy przygotowani na podobna wagę co pierworodny, a ona niewiele ponad 3kg ważyła i nie miała nawet 50 cm.
Ale z nia z kolei miałam duzo wód płodowych.
Teraz niby idealnie i tak tez obstawiali, 3,4 kg i 49cm, tyle, ze duzo z tej wagi spadł i teraz sie wyginamy i cudujemy, zeby do 3 kg doszedł.
W piatek wizyta i zobaczymy ile przytył przez ostatnie 3 dni...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jaka wagę ci obstawiali przed porodem?
U mnie z pierwszym sie pomylili sporo, bo miał byc 3,5 kg a ważył prawie 4, ale z nim miałam mało wód płodowych, wiec brzuch tez wydawał sie nie taki wielki i trudno było sie domyśleć, ze tam taki wielkoludek jest. Z córka sie zdziwiliśmy, ze taka malutka, bo po pierwszym porodzie bylismy wszyscy przygotowani na podobna wagę co pierworodny, a ona niewiele ponad 3kg ważyła i nie miała nawet 50 cm.
Ale z nia z kolei miałam duzo wód płodowych.
Teraz niby idealnie i tak tez obstawiali, 3,4 kg i 49cm, tyle, ze duzo z tej wagi spadł i teraz sie wyginamy i cudujemy, zeby do 3 kg doszedł.
W piatek wizyta i zobaczymy ile przytył przez ostatnie 3 dni...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: