reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witamy się [emoji4]
U nas trochę nerwowo ostatnio. Leon ma skok rozwojowy i dopada Go o różnych porach dnia płacz. Trwa to 3-4 godz., zero spania i non stop na rękach. Ale mam nadzieję, że już to się kończy.
A tak poza tym to u nas dzisiaj mija już miesiąc <szok>
1503320642-aaaaaa.jpeg

Gratulacje dla wszystkich Mamusiek i ich nowonarodzonych Pociech [emoji173][emoji173] zdrówka i spokoju dla Was [emoji4]

Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super zdjęcie! !!!! Sama robiłaś czy jakiś fotograf zamówiony? Widzisz Ty już masz miesiąc swoją Pociechę a ja jeszcze i kilka innych dziewczyn czekamy. Ja juz jak na szpilkach , w piątek mamy termin a tu cisza, zero skurczy. Juz się trochę niecierpliwimy z mezem.
Kurcze to musisz być wykonczona bez spania. Trzymajcie się cieplutko!

reklama
@olgierda sama robiłam [emoji4] zdjecie telefonem robione i żaden ze mnie fotograf [emoji6] doczekacie się w końcu na pewno. Oj różnie z tym spaniem jest. Dzisiaj np.przespał całą noc, ale rano była rewolucja. Raz zrobił sobie przerwę od 1 do prawie 4 nad ranem. Więc jest różnie. Wspomagamy się w chwilach kryzysu czopkami Viburcol i na szczęście pomagają.

Asinka właśnie niezły z Ciebie fotograf!!!!super!!!!
Jak jest z tym czopem? Czy może być w postaci żółtawej galaretkowatej mazi? Coś takiego mi się pojawiło ale w niedużej ilości. W nocy tez miałam ból w podbrzuszu ale taki zupełnie lightowy. Jakoś tak czuję że to już niedługo. Boje się jak to będzie.....a jak dziewczyny jeszcze nieodpakownane? Jak karaiwina? Wczoraj zdaje się miałaś termin? Pozdrawiam wszystkich.

1503423810-aaaaaa.jpeg

Ja juz też rozpakowana :) Kacperek urodzony 14.08 termin na 24.08, w nocy z niedzieli na pon odeszly mi wody, do 6 kazali czekać, potem podlaczyli mnie pod ktg i obserwowali.. skurczy brak. Kroplowke z oksy podlaczyli dopiero o 10. Skurczy nie było. Mąż sie martwił i teściowa, bo to juz 12h bez wód i w końcu zapadla decyzja o cięciu. Znieczulenie w kręgosłup, pierwsze dni po cesarce masakra :/ a teraz mi dokucza ból kregoslupa, mdłości.. chyba zespół popunkcyjny.. na szczęście Kacperek jest grzeczy je i śpi :) w nocy tylko czasem nie daje pospać

1503423810-aaaaaa.jpeg

Ja juz też rozpakowana :) Kacperek urodzony 14.08 termin na 24.08, w nocy z niedzieli na pon odeszly mi wody, do 6 kazali czekać, potem podlaczyli mnie pod ktg i obserwowali.. skurczy brak. Kroplowke z oksy podlaczyli dopiero o 10. Skurczy nie było. Mąż sie martwił i teściowa, bo to juz 12h bez wód i w końcu zapadla decyzja o cięciu. Znieczulenie w kręgosłup, pierwsze dni po cesarce masakra :/ a teraz mi dokucza ból kregoslupa, mdłości.. chyba zespół popunkcyjny.. na szczęście Kacperek jest grzeczy je i śpi :) w nocy tylko czasem nie daje pospać

Vercia, gratulacje. Trzymajcie się cieplutko i szybkiego powrotu do formy :happy:

Asinka właśnie niezły z Ciebie fotograf!!!!super!!!!
Jak jest z tym czopem? Czy może być w postaci żółtawej galaretkowatej mazi? Coś takiego mi się pojawiło ale w niedużej ilości. W nocy tez miałam ból w podbrzuszu ale taki zupełnie lightowy. Jakoś tak czuję że to już niedługo. Boje się jak to będzie.....a jak dziewczyny jeszcze nieodpakownane? Jak karaiwina? Wczoraj zdaje się miałaś termin? Pozdrawiam wszystkich.
Olgierda ja cały czas czekam. Wczoraj byłam u fryzjera, dzisiaj u kosmetyczki, więc jestem gotowa ;-) ;) remont też skończony, teraz czekamy już tylko na meble :happy:. Jutro mam wizytę, więc będę wiedziała, czy musi być cesarka czy możemy sn.

reklama
Witamy się [emoji4]
U nas trochę nerwowo ostatnio. Leon ma skok rozwojowy i dopada Go o różnych porach dnia płacz. Trwa to 3-4 godz., zero spania i non stop na rękach. Ale mam nadzieję, że już to się kończy.
A tak poza tym to u nas dzisiaj mija już miesiąc <szok>
1503320642-aaaaaa.jpeg

Gratulacje dla wszystkich Mamusiek i ich nowonarodzonych Pociech [emoji173][emoji173] zdrówka i spokoju dla Was [emoji4]

Leon wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Szybko przechodź skoki i trzymam kciuki żeby kolki jak najszybciej minęły.

Do góry