reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witam się w przedpołudniowy czwartek!
Wszystkim wizytującym dzisiaj życzę samych miłych nowin.
Nie pisałam ostatnio, bo mam jakiś podły humor ciągle. Mąż już nawet zaczął narzekać, że szukam pretekstów do kłótni. Ech.
I znów mi wrócił ból kręgosłupa. Zaczęło się wczoraj od rana, już z łóżka nie mogłam się podnieść. Cały czas boli. Wczoraj z lewej strony (i nie mogłam przez to ruszać lewą nogą), dzisiaj z prawej. Jak żyć? Ale ja narzekam [emoji14]
Zrobiłam wczoraj oponki :) Oczywiście z "pomocą" Szymka. Myślałam, że dziada rozszarpię. Ale w końcu jakoś się dogadaliśmy i obyło się bez rozlewu krwi ;) Nie powstrzymałam się i jeszcze wczoraj zjadłam dwa, a dzisiaj o dziwo póki co nie mam ochoty. Ale małemu smakują.

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

@o.paulina Hm to u mnie bez zrywania ten bol, ale zauważyłam ze bol sie pojawia wieczorem, jakby po całym dniu "aktywności" :) wczoraj jak sie położyłam to przeszedł a tak to cały czas jakby tam cos drażni...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Patysia 152 ja już napisałam swoje zdanie w sprawie diety matki karmiącej i nie będę się powtarzać.
Oczywiście miałam na myśli noworodka i niemowlaka tam do 2-3 m.nie roczne dziecko karmione piersią.
Moje córeczki kolek nie miały ale po niektórych produktach niestety zdarzał się u nich 12 h atak kolki więc choćby dla własnego zdrowia psychicznego wolałam uniknąć pewnego jedzenia.
Na wykładach z położnictwa mówili nam że lepiej odczekać po cesarce 2 lata z zajściem w ciążę.Zwłaszcza jeśli to była kolejna cesarka.
Qńka miałam identyczny wczraj obiadek.
Dziękuje dziewczyny za zaciśnięte kciukasy...odezwę się po szpitalu.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Patysia152 to fajnie że nam się pochwalisz płcią.
Dla mnie teraz ważniejsze by dzidzia była zdrowa a nie jakiej płci jest...więc jakbym robiła usg prywatnie to tylko z tego powodu.
U mnie to tylko 4 tygodnie do usg połówkowego...dokładnie miesiąc.
Ja nie robiłam jeszcze prywatnego usg...w 1 trymestrze nie widziałam takiego sensu.

reklama
Nacisnęłam sobie nie to co trzeba i johnson johnson.
Ja w obydwóch ciążach Aga stosowałam kosmetyki musteli i naprawdę polecam.Są drogie ale skuteczne.Teraz stosuje bio oil ale moim zdaniem za tą cenę to chyba jest trochę przereklamowany.

Do góry