reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja juz po wizycie. Uwielbiam moja gin :-) Tak jej najojcyłam, że serduszko za wolno bije, że jak tym detektorem sprawdzał to w ogóle ledwo ledwo - a jak się zdziwiła, że detektorem w 13-tym tygodniu tętno dziecka sprawdzał!!  :-D - że zrobiła mi ze free usg, sprawdziła kilka razy i stwierdziła, że najwyraźniej taka uroda Malucha, bo serce bije miarowo w granicach tych 130 uderzeń na minutę i ze to tez nie jest nic skrajnego poniżej norm. I absolutnie się niczym nie martwimy. Chciała też podejrzeć czy to chłopczyk czy dziewczynka - bo "tak chce mi dziewczynkę zrobić" :-D - ale się nie udało. Raz, że wcześnie jeszcze, a dwa, że tak kiepsko leżał. Za trzy tygodnie powie :-p
Fajna masz ta ginke ☺ dobrze ze wszystko ok

reklama
Witam się tak przedpoludniowe. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!! :) @dzag82 to super, że w porządku! :) teraz spokojnie możesz czekać żeby dziec pokazał co ma między nogami ;-) a u mnie kiepski dzień jakoś. W nocy się budziła, bo bolał mnie żołądek i strasznie lało.. a teraz leżę i ciągnie mnie brzuch i nawet nie mam ochoty wstać na paczka:/

p19udqk3ohjsffpu.png

Dzień dobry mamusie :) trzymam kciukaski za wizyty i same super nowinki ✊✊
U mnie dzisiaj jak na razie 2paczki na stanie zjedzone :) po z tym o 6 rano czulam mojego malucha,nie starasznie wyraznie ale nie ma co sie dziwic jak troszkę tluszczu jest :) ważne ze mamusi rano ładne przywitanie zrobil i paczuch smakował hi hi. Niby mam już 2 maluchów ale za każdym razem jak mi cos tam w podbrzuszu bombelkuje i sie "przewraca" smieje sie jak glupia do sera:rofl:

@dzag82 super ze wsio oki hi hi to fajna masz ta babeczke :)
@emikaa mam to samo :( jezu to już druga noc z rzędu... Moja poduszka zamiast pod glowa wylądowała w nogach... Zasnęłam dopiero jal meza do pracy odwiozlam.
@luska1979 kochana czekam na informacje, oby wszystkk było dobrze :*

@Tyllkaaa tez kombinowałem z poduszka miedzy nogami, z małymi poduszkami pod nogami...kombinacje alpejskie :) czas chyba na zakup rogala do spania moze on pomoże :)
Najgorsze ze mi sie te niespokojne nogi włączają powoli chyba:/ brrr

A i gratuluje czucia maluszka :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzag super ze ok:)
Moja gin tak dlugo robi usg az zobaczy. Wczoraj ponad 20 minut ogladalismy mlodego.

Mam nawet fote gdzie widac aorte.

To i ja się witam ;)
Dziś zwariowany dzień, bo pełno spraw na głowie. Z dobrych nowiu odebrałam rano Pappe, lekarz powiedział, że mam spać spokojnie bo ZD wyszedł 1:21000, a Edwardsa 1:100000 :D
Z kolei na13 mam pogrzeb.. potem idę do lekarza.. Nawet nie mogę przełożyć wizyty bo muszę wziąć kontynuację zwolnienia. Ale może kolejny lekarz potwierdzi, że rośnie Tymek :)
Po południu jeszcze pakowanie.. Jedziemy jutro na weekend do Elbląga na rodzinna imprezę. Pół dnia w pociągu.. Ale lekarz odradził autem.. :(
Za to w rekompensatę czekać na nas będą babcie pączki :D Więc nawet dziś nie mam w planie zjeść takiego ze sklepu ;P

@atfk Daj potem znać co kupiłaś w Ikei. Najlepiej zrób zdjęcia ;D
@dzag82 Super, że wizyta udana, już możesz się nie denerwować ;)

@dzag82 przynajmniej wiesz że z maluchem wszysto dobrze! No i może okazać się dziewuszką ;) ja swoje wyniki też miałam w ten sam dzień - online, tylko zapomniałam napisać.

Zbieram się od rana, ale to wszystko przez dzierganie. Wrzucę wam foto na wyprawkowy :) i lecę, bo zakupy czekają, potem odbiór młodej i do gina.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry